Temat: Rymy : D
Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2008, 00:08   #98
Snopeczek
Użytkownik Forum

Snopeczek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet

Snopeczek ma numer GG 3120165
Domyślny

Fifi 23:23:00
HE HE
Fifi 23:23:04
wódkę se
Fifi 23:26:34
hehe, wódkę piję se, co wtedy zjem, skoro nic nie jem
Ja 23:27:35
zjesz chyba żołądkową, albo inną chujową wódkę za złotówkę, lub też wypijesz miodówkę

Fifi 23:30:00
lub też wywar rumiankowy, co by nie był alkoholowy, bo po bełcie wstręt do wódki mam, nie zdołam wtem wypić niczego sam, musisz ziom mnie na kielicha namówić, bo inaczej nie zdołam się wypróżnić
Ja 23:37:59
nie no ziombel kielich to podstawa, plus muza plus biba i dobra jest zabawa, pijemy do 30stej kolejki, aż popękają nam nerki, a wątroba nienaruszona, bo przez cały tydzień suszona

Fifi 23:42:37
byle bełtem stołu nie zapierdolić, zanim padniemy butelki wszystkie opierdolić, mocz i kał ze ścian zetrzeć, pierdolnąć się do łóżka i wytrzeźwieć, wtem na drugi dzień siema elo co tam, stary zjedliśmy wczoraj mojego kota, ale nie martwmy się i chodźmy gardła komandosem nawodnić, wtedy możemy się do szatana modlić

Ja 23:51:44
winem pogardzę chociaż jest tanie, ale ten spiryt nieźle jebie w banie, tylko tanie vodki pije, bo dzieki nim weselej się zyje, na impre kupuję absolwenta litrowego, wspomaganego przez browara i czipsa serowego. i tak zgonem wszyscy pić skończymy, nie wiem nawet czym i jak wrocimy, wazne by sie duzo lało, w głośnikach coś na*******ało, a pić będziemy bez wyjątku, nie pominąłem żadnego z wątków, joł

Fifi 23:54:28
toż to melanż a nie impra, dziesięcu chłopa łoi z bimbra, butelki pod stołem się walają, wszyscy pod siebie rzygają, sypytacie jaki urok w tym - ja odpowiem i też mój rym, piękne uczucie obudzić się rano, czuć wymiocin kawałki ze śmietaną, spojrzeć na podłogę i stwierdzić, że nam ją obsrano, rzucić okiem na zegarek, krzyknąć " o kurwa, już rano!", dopić wszystkie pozostałości, co by nie zostało dla przypadkowych gości, egoizmu trochę nie zaszkodzi, w końcu pochodzimy z Łodzi, a Łodzianie uwielbiają takie imprezowanie, melanżem potocznie nazywane

loool. nie no, elo Fifi = Mojżesz, ja to ja dwa ejjj

\ siemano siemano

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Dr. Snopeczek i Dr. Gonzo polecają tanią wódkę - otwiera punkty widzenia, i stwarza nowe drogi w życiu.

Ostatnio edytowany przez Snopeczek - 04-07-2008 o 00:11.
Snopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem