Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2008, 16:03   #62
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Chciałem skomentować tylko jeden post z tego tematu.
Ale najpierw film widziałem juz wcześniej i gratuluję wykonania.

Ale chciałem odpowiedzieć na post kolegi (nie pamiętam nicku), który pisał, że dzieci płaczą i wzdychają bo nie mogą zdobyć demon legów, a jak już mogą to też niedobrze. Mam zasadnicze pytanie, czy w życiu codziennym, wszystko o czym sobie zamarzysz od razu ląduje na twoim biurku ? Bo moim zdaniem życie, a w tym wypadku gra, nabiera smaczku kiedy jest coś czego nie da się zdobyć w zwykły, przyziemny sposób i tylko bardzo mały odsetek zainteresowanych osób jest w stanie ów rzecz zdobyć i nieważne czy mówimy o pixelach w grze czy kluczu do Kremla i Białego Domu w realnym życiu. Fakt pozostaje faktem, takie rzeczy dodają życiu smaku.
Pozdrawiam
/Bykunn
ty patrz ale wedlug tych pro dzieci jest sux jak nie ma d legsow ze oni marza po co oni daja takie itemy itp cos tam wymysla ;s
teraz cipsoft dal cos takiego i ? full narzekania ;D btw na te demon legs czekalo sie pare ladnych latek ;D i nei gadaj ze odrazu moze to jest dla ciebie ciekawe ale dla mnie nie ;D jezeli ty lubisz cale zycie czekac na cos wymarzonego to sory
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem