Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2005, 01:09   #246
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Eee... popiszę sobie jeszcze raz.

cFaniak - hmm... trochę mało oryginalne, jednak pisownia jakby odurza ten błąd. Do tego przyjemny, polski akcent.
8/10
she_devil - diablica :> Nick odzwierciedla prawdę - pozornie cicha i skromna, ale gdy przychodzi akcja...
9/10
Dr. Unknown - klimatyczne, kojarzy mi się z jakimiś starymi filmami
minus - dziwnie by się to po polsku wymawiało
8/10
Xeltix - jak już ktoś powiedział nowocześnie brzmi bardzo.
8/10
gorgi - zabawne, jednak napisane małą literą i bardzo trudne do wymowy (chyba że masz jakiś specjalny sposób) :/
6/10
Thimburd - jakoś trudno wymówić, ale kojarzy się z krasnoludami.
Hmmmm... 8/10 (dwarves rox)

A co do tego picia przeze mnie - nie, nie piję. Picie szkodzi zdrowiu, śmiech nie. Stąd taki śmieszno-głupkowaty nick - żeby się ludzie ze mnie śmiali. A teraz się bawcie a ja idę walić głową w umywalkę.

Z nudów ocenię sobie jeszcze parę nicków.

Dwimenor - takie kojarzące się z fantasy. Do tego łatwa (jak dla mnie) wymowa.
8/10
Makilili - takie śmieszne (ale niestety w negatywnym znaczeniu), kojarzy mi się z wróżkami, które są w fantasy, a ja fantasy ubóstwiam.
7/10
Drybrych - raczej nie da się wymówić i nieuchronnie kojarzy mi się ze stylem wypowiedzi jegomościa.
5/10
Nas - kojarzy mi się z Ed, Edd & Eddy (tylko że tam jest Naz, nie Nas). Do tego krótkie i bardzo łatwo wymówić i zapamiętać.
9/10
zenonov - kojarzy mi się z komunizmem. Do tego napisane małą literą... kojarzy mi się też z Hitmanem II i Americas Army (z pistoletem Macarov), a ja te gry KOCHAM.
7/10
sesaj - krótki, łatwo zapamiętać i wymówić. Niestety napisane małą literą i nie wiem dlaczego kojarzy mi się ze słowem zez.
8/10
djkuter - kojarzy mi się ze skuterem, który kojarzy mi się z GTA: Vice City. Do tego przydomek DJ ("nie lubię teeechnooo, efektu zaciętej płyty, nie lubię teeeeechnoooo, zbyt skomplikowane biiiityyyy..." )
7/10
Adaras - taki kojarzący się bardzo z elfami itp.
7/10
Haker - mało oryginalny, do tego avatar (hmm... jakby mały wkład pracy w to włożony). Zaraz, zaraz... napisane wielką literą! Gratz dla tego pana!
6/10
Gtyk - fajny avatar, jednak bardzo trudno wymówić
7/10
superman - mało oryginalny, kojarzy się z siłą i czymś mało realnym. Wyróżnia się specyficznym stylem napisania. Hmm... Jak dla mnie:
8/10

Skoro jest takie duże zainteresowanie tym tematem, może wybierzmy najlepiej oceniane nicki (oprócz modków - za dużo wazeliny) i utwórzmy sondę, w której głosowalibyśmy w najlepszy nick Tibia.pl?
Dosiego roku!

Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 01-01-2005 o 01:24.
TheNatoorat jest offline