Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2008, 20:21   #356
Ghard Lage
Guest

Domyślny

Nie płaczcie nad rozlanym mlekiem! Nie widzicie, że ta gra zmierza donikąd? Popatrzcie na update przed paru dni, dzisiaj była poprawka... Cipsoft działa jak nasi drogowce łata na łacie a dziura w łacie! Zrąbali wszystko... Trade system jest do bani mogli by zostawić chociaż możliwość kupna/sprzedaży rzeczy po staremu bo mnie szlak trafia jak muszę szukać itemka w liście jak bóg wie co długa. Prędzej już bym napisał te -hi -sell 10 wand of inferno -yes -bye niż znalezienie woi w menu u djina. Drugą porażką Cipsoftu jest zmienienie wybierajki outfitów po co ją tykali? Przeszkadzało to komu? Tak mnie ta pikseloza wpienia w tych powiększonych outfitach, że hej. Eh cipsoft zniosłem już wszystkie wasze wymysły ale mam pytanie (tak wiem nie tu - tu mi nikt nie odp.) czy nie macie pomysłów na grę, że bawicie się w takie perfidne zabiegi? Quo vadis Tibio..? Jeżeli nie wiem do czego gra zmierza czy jest sens w nią inwestować? Czy opłacało mi się kupno pacca? Czy opłaca mi się użerać z noobami? Czy opłaca mi się zawierać nowe znajomości, które przydadzą mi się tylko i wyłącznie w grze? Ludziom na serio odwala po tej grze. Low lvle są zazwyczaj bezmózgimi bachorami, a wyższe lvle to albo bezmózgie boty albo maniaczyska, że nawet odpowiedzieć nie chcą. Po za tym jak dołączysz już do gildii i zaczniesz się wspinać po jej szczeblach i dojdziesz do leadera to dojdziesz do wniosku, że ludzie grający w tą grę są z deczka dziwni... Ile to można expić na tych samych expowiskach??!! A po długo oczekiwanym update Cipsoft daje parę expowisk, które są albo liftingiem starych albo ich kopią oraz daje mnóstwo tandetnych itemków, które mają na celu zachęcić ludzi do kupna pacca i to aby gra stała się coraz mniej ambitna, grywalna, bardziej prostsza... W-g mnie Tibia już się stoczyła najlepsze czasy mamy już za sobą. A o to taka moja krótka refleksja na koniec:
Poczatek->7.6 Początki Tibii gra się powoli rozwijała (średniowiecze)
7.6->8.1 Tibia przeżyła swój renesans
8.1 ->xx Tibia przechodzi barok (nie będę wyjaśniał ocb od tego jest wikipedia i mózg)

Podsumowując mój wywod nie warto grać w grę, która się nie rozwija. Gram w nią 5 lat grałem w nią bo widziałem, że się rozwija ale teraz nie widzę sensu...
  Odpowiedz z Cytatem