Temat: @Demon Legs
Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2008, 22:26   #19
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Co do komentarza Libacjana, mam to gdzieś.
@Tiger
4 osoby na jakiegoś bossa? Przecież widzisz ile ludu musi bić takiego, ot molocha. O Orszabalu nie wspomnę, przecież to najsłabszy boss pod względem siły i życia. A ty chcesz żeby jakieś cztery setne poziomy, zabiły bossa z trzydziestoma tysiącami życia, prawda?
@top
Zgadzam się z tym że to zadanie był za łatwy, ale większość brałą demoniczne spodnie z powodu sentymentu, a nie statystyk. Wprawdzie dla takiego rycerza, lepsza by była tęczowa tarcza ulepszona diamentem.
@btw
Lubię pisać stylem RPG.
@down
Nie mam neostrady, tak nawiasem mówiąc. Poza tym o wielki panie i władco tibii nie karz mnie az tak srogo, proszę cię. Mam gdzieś co ty o mnie sądzisz, dla ciebie mogę być wielkim zerem ivul -666, a dla innego mogę być wzorem. Różni są ludzie, a ty się z tym pogódź.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 05-07-2008 o 21:43.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem