No więc tak , piszcie jak wam minął sylwester!!
Odrazu ja napisze ledwo co bo na***any jak minął minął mi:
Ok 19 - wyszedłem na dwór z Lady Kofana.Wypiłem troszeczke piwa.
Poszliśmy do sklepu spożywczego i kupiliśmy dwa piwa i wypiliśmy we 4 po pół.
Ja potem poszłem z Lady Kofana do mnie i ja popiłem troszke rumu (48%) i wina (40%) potem jak wyszła stara to wypiłem dużo wina (40%) i po 40 minutach wzięło mnie wyjalem wino z szafki i wsadzilem do rekawa.Wyszedlem na dwor z paroma petardami.Poszedlem na dwor po Patrycje (Lady Kofana) i puściliśmy pare petard i znów wruciliośmy do mnie.Chwile posiedzieliśmy i wyszliśmy na dwor =].Poszliśmy po Darka a potem zaczął sie sylwester.Ja z winem w rękawie chodziłem i oglądałem wybuchy.Po pewnym czasie kiedy wsztstko sie skonczylo (OK 1:00) Posziśmy pochodzić. Ja z winkiem w rekawie
chodziłem i co pewien czas łyczka brałem.Wkońcu poszedłem zapalić wyjątkowo na pewien plac i popijać winko.Odprowadziliśmy Kofana pod klatke zeby sie spytala czy może zostać jeszcze.Lecz nie mogla ja z Dareczkiem zostalismy.Potem poszliśmy po Czajke i Patrycje (NR 2) i pogadaliśmy.Potem wrocilismy i znaleźliśmy nowy szampan (10%) i tak sie cieszyliśmy ! Odrazu otwożyliśmy go i świętowaliśmy aż do 2:00 w nocy.Teraz pisze tą note

.
Nadal sie kiręci w głowie jest 2:20 I tak 20 minut temu piłem jeszcze szampana hodz mam jeszcze 13 lat

Koncze papa bo kreci sie w glowie i kac meczy