Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cayanek
Śmiech na sali , jako lider gildi powiedziałem Hullahowi , że jak takie kozaki na forum w tibi niech smiało biją Ghazbarana pierwsi bez naszego udzialu czyli wszelkiej pomocy w ubiciu lub przeszkadzaniu , moglismy zaczekać ale nawet nie raczyli spróbować zejsc do niego jedynie na schodach szły od Was magic walle. Hullah wyskoczył do mnie z propozycja zebym dal mu Demonbone pod zastaw ( ktory jest Darka) albo jakąs sume pieniedzy za to żeby sie nie wcinali w zabijanie bosika , tez bravo pomyslu  Wasze zachowanie po dedzie Tomurki i Darka też żenujące, gratulowaliście tego ze padli , ludzie mogą zobaczyc teraz jacy smieszni jestescie. Sami padacie ( Agostino) na quescie a cieszysz się z tego , że ktoś nie bał sie i poszedl blokowac Ghazbarana =] Ale my nie robimy z tego wielkiej sensacji ze oh oh nie poszło Wam na quescie . NIestety nie ma porozumienia , bedzie tak jak było . Ciao
Żeby nie było ze bez fotki : Szajowóz zakonczony , polecam wszystkim taką zabawke
|
widze ,ze nadal nie zczailes?

jak wy macie na bani tego az nie da sie okreslic,tak wiem ja padam i w tym jest problem,ze twoi koledzy po kazdym moim dedzie spamowali mi na priv typu "jak tam lvlik?""emo jak tam quescik?"etc
wiec teraz przemysl co powiedziales na temat mnie

wiec jesli cos ze mna jest nie tak,to wyobraz sobie co wy macie
zrobiliscie wieksza sensacje niz myslisz,wiecej loguj i pilnuj gildi

i nie mielismy bloczyc ghaza zalezalo nam jedynie abyscie wy go nie zrobili

zaczeliscie benzadziejna wojne nie dziwcie sie,wiec nie piszcie juz komentów typu vidiraha ,ze to sprawa calej candi ,bo to wy chcieliscie ubic.
MASZ RACJE VOMIRO ,TOMURKI SA LEPSZE OD WSZYSTKICH BO TYLKO 299 EK STOI Z UTAMĄ NA DESTROYERZE;D POZDRÓW KOLEGE I PODZIEKUJ MU ZA SPAMA,SPYTAJ JAK TAM LVL ,on zczai o co chodzi

byl kozak na priv
bye