Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oluusia
powiem tak. zawistne kurwy ; ) a skad wiecie ze nie ma 'musku' ? bo jestescie zazdrosni ; ) tez chcecie miec taki level. i skiill tez : )
Nawetz z nim nie rozmawiacie i go oceniacie. jeny ludzie .. ja z nim gadam i moge w pelni stwierdzic ze ma musk. : ) a to ze dobija slowo EXPIE to juz inna sprawa : ) ale ciesze sie jego szczesciem niech sb ma ten lvl : ) i z bogiem  a wy sie pierdzielcie all : )
bo co ? jak podchodzicie i piszecie do niego plz free items i wam nie daje to co ? to juz jest zuuy ? ja tam widzialam jak w chuj items rozdawal. albo co ? jak nie odpisze wam na GZ LVLA !! jestes suuper rutlehy sa bee kocham cie. to tez jest zuy ? rzenada przez rz : ) nie pozdrawiam bo juz na tym forum nie ma kogo pozdrawiac. same zawistne kurwy noby z keylogami . a reszta to juz szkoda gadac.
ciał cześć pa.
Gz all ? ;o
|
Ja powiem nie. Ładny masz zasób słownictwa (czyt. ubogi). Czymkolwiek jest "musk", na pewno go nie ma.
Mózg jak już

. Jestem zazdrosny bo też chciałbym grać 24h na dobę, tylko że czasami koledzy wołają żebym z nimi w piłkę pograł. Level i skill to nie wszystko dziewczynko. A czy trzeba z kimś rozmawiać, żeby ocenić jaka jest dana osoba? Wystarczy popatrzeć na jego posty na forum. Znowu ten "musk" :O. Niech ma lvl, niech ma... Po co mieszasz Boga w ten burdel? Jak nie daję free items, pokazuje jak jest chamski. Na pewno też nie klika na
www.pajacyk.pl żeby dać biednym dzieciom obiad. Tak, jest zły. Kolejnych 2 zdań nie skomentuje, bo są napisane w innym języku. Nie musisz nikogo pozdrawiać. Co znowu z tymi zawistymi "k...."? Właśnie, szkoda gadać... Cya.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Herossik
@nooby
zrupcie dezert kuesta to pogadamy  niemufiac josz o Demon Hunter
WARZ JEDYNY SPOSUP TO ZAPLACIC PRO EFUL RUTHLESSOM A I TAK 50% WAS NAWET NIEMA TYLE HAJSU
LICZPIX ILE RAZY JAK CIOTA HAKNIETY ? 2?
@NEFERIAN
TY ZA TO DOBRZE STARA OGARNIASZ HAHAHAHAHAH
|
Widzę, że polskiego uczysz się z Olusią. Czy to, że ktoś był haknięty, znaczy że jest ciotą? Może inaczej. Czy wiesz kto to jest ciota? Co do Ruthless, to lepiej im zapłacić, niż z tobą iść i paść.

Żarcik ci się nie udał.