Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2008, 13:29   #30
Bakuo
Użytkownik Forum

Bakuo's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Hmm nie jestem pewien co był dodał bo nigdy nie byłem w sytuacji programisty.
To co ja bym dodał pewnie podobało by się mi i ewentualnie jeszcze kilku osobom. Dodał bym trochę terenów, nowe servery, arene do walki PvP (coś do treningu), wiem że powiecie nagrał się na otsach i teraz tak pisze, ale to było dobre. Poza tym postarał bym się ustabilizować servery żeby było z nimi mniej problemów. Można by było częściej robić jakieś eventy/konkursy nie jakieś duże jak to miało miejsce na 10lecie, ale mniejsze jednodniowe/tygodniowe, które by trochę urozmaiciły grę. Może dałoby się jakoś usprawnić walkę PvP, ale napewno nie w sposób jaki zaprezentował Cipsoft. Nie wiem jaka jest Twoja oraz innych urzytkowników opinia (fajnie byłoby ją poznać), ale według mnie w tibii to co najbardziej cieszy to albo wspólne hunty albo walka PvP, a nie nabijanie lvl'u po 10h+ dziennie.
Właśnie o to mi chodzi, wszyscy narzekają, że Cipsoft robi wszystko dla kasy itd. Tak na prawdę każdy z nas zrobiłby podobnie jak Ty. Oni mają naprawdę dobre pomysły i ciekawe wykonanie swoich projektów, lecz ludzie nie potrafią tego zrozumieć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arack Pokaż post
ale zal chłopie oszmiesyzłes sie teraz xD
w moich oczach jestes głupi lekko muwiąc
Bakuo jest offline   Odpowiedz z Cytatem