Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2005, 04:41   #106
Lukereibo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2005

Szczęśliwy

Ja ogólnie zadowolony jestem z update'u. Co prawda CipSoft wymusza coraz bardziej kupowanie PACC, ale nie można im zabronić chęci zarabiania jakoś to będzie ale widzieliście jakąś porządną grę za którą się nie płaci?
SKillbary są fajne i widać, że niepotrzebne były akcje przeciw skillbarom, bo jak komuś się nie podoba, to niech se schowie. A w ogóle to na stronie CiPSoftu było ponoć napisane, że "8 nowych ras potworów, nie mniej". A czy ktoś pisał że nie więcej? Zresztą kto powiedział, że faraon to jakiś potwór? Może to zwykły NPC strzegący skarbu? Nie narzekajcie na to w tibii na co nie macie wpływu i co na was nie ma wpływu!!! A co do kolejki to rzeczywiście nienajlepszy pomysł... Ja zawsze wchodziłem szybciej bez programów logujących Te błędy żyć nie dają... A TO ŻE SERWERY BYŁY OFF I BYŁ MASS KICK to może był save i reset serwera? Nie była to przypadkiem pełna godzina? Chociaż to mój pierwszy update, muszę powiedzieć, że CiP niezbyt się popisał... A z rzeczy które się serio przydają to jest tylko secure mode...
Lukereibo jest offline   Odpowiedz z Cytatem