Nie wiedziałem że Puszcza Białowieska jest miejscowością, szkoda, że są wakacje bo by Ci się szkoła przydała. Nie znasz podstawowych informacji ile masz lat 9, 10 max 12. Jesli nawet był zmęczony po pracy to po co dawał inva, kompletny idiota tak jak ty ale ty jesteś tępy albo nie chodzisz do szkoły. Nawet jeśli mało w Tibi przesiaduje to lepiej bo nie mam tak zjebanego mózgu jak ty, wbiłeś ten swoj 77 level na bocie i się jarasz jak by przyszło do blokowania to byś mógł liczyć tylko na sioherów bo sam byś padł jak szmata. Wole sobie posiedzieć na forum i podzielić się informacjami, pośmiać a nie jak debil klepać level. Jak byłeś mały to Ci matka wkładała worek na mordę żeby oszczędzić Ci wstydu.
@Versus
Wiem dużo więcej od Ciebie, lepiej zrobić 20 charów i przy okazji nauczyć się czegoś od h leveli przyjaciół niż na*******ać jedną postacią chociaż wtedy też sie dużo wie gram od dawna bardzo dawna od 7.6 i nie myśl że moje osiągniecie to 40 level miałem 2 postacie 100+ a ty się kurwo nie sadź ze nie wiadomo co wiesz.
Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 05-07-2008 o 16:08.
|