Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2008, 22:44   #22
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar Pokaż post
;o
Po prostu grałem na obu konsolach (ba, x0 miałem prawie miesiąc) i PS3 jest nieporównywalnie lepsze ;]
Zalezy kto w co lubi grac. Przy wyborze konsoli powinnismy sie kierowac tylko 1 rzecza:
line-upem exclusivow. Przeciez konsola nie jest po to, zeby stala, tylko po to, zeby w nia grac. Co z tego, ze ps3 ma mocniejsze bebechy, jezeli wiecej gier jest na xboxie, XBL jest o wiele bardziej dopracowane niz system gry sieciowej playstation?
Wiadomo, ze sa gry na ps3, ktorych nie ma na xboxie i na odwrot.
Na ps3 mamy GoW (God of War), MSG, GT itp.
Na x0 mamy Halo, GoW (Gears of War), FM itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomows Pokaż post
Mam jeszcze jedno pytanie. O co chodzi z tymi wyjściami hdmi i component?
Wyjscie hdmi jak sama nazwa wskazuje to wtyczka, dzieki, ktorej mozesz podlaczyc konsole do telewizora/monitora/projektora poprzez hdmi. Jest to o wiele wygodniejsze niz component, w ktorym musisz podlaczac do odbiornika sygnalu kilka wtyczek (juz nie pamietam ile).
Dodatkowo: barwa oraz nasycenie kolorow wyglada inaczej przy roznych kablach.
Przy hd-componencie, hdmi, hd-av mamy do czynienia z innymi kolorami

@down: jezeli ciagle piszesz o ps2, to czego sie spodziewasz? :>
@edit down: Ale argumenty typu: "grafika ps2 jest podobna do xbox360//ps3" to juz chyba lekkie przegiecie
@edit2 down: Nie... Calego Gears of War przeszedlem na 14" TV crt a grafika i tak byla dobra. Jedynie brakowalo jej troche ostrosci, ktora otrzymujemy dzieki cyfrowemu wejsciu w tv No i wiadomo, ze kolory tez troche gorsze, ale caloksztalt nie byl zly.

Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-07-2008 o 23:00.
Tompior jest offline   Odpowiedz z Cytatem