Ten post raczej plotką nie będzie... Raczej ostrzeżeniem...
Z braku zajęcia moim rookerem wybrałem się na Mino Hell... Wyczyściłem luzem labirynt i 1 poziom. Wchodze na ost. poziom (ten z mino magiem) full resp... Biegne do tego "pokoiku" i blokłem się z jednym mino. Ubiłem go... Więc ide "zlurować" kolejnego... Dochodze do ogniska... I nagle postać staje... nie rusza się (myśle sobie lag lub freez). Ale patrze 4 minosy (nie wie ile dokładnie było) idą w moją strone... No to ja próbuje uciec... NIC... pisze byle co na default... NIC... A minosy do mnie już podeszły i mnie leją. Trace Hp... Myśle no trudno strace kilka SHP. Zjechały mnie do yellow( ja dalej się nie moge ruszyć a mino normlanie) to wciskam hotkey z Small Health Potion... NIC ! Prubuje ręcznie... prawy na vial use with i na mnie... DALEJ NIC... Koniec końców... Nie mogąc się ruszyć ujżałem napis "You Are Dead" i straciłem "troche" expa... Nie licząc bp SHP i kilku drogocennych rzeczy (min. 4 Honey flower)...
Jul 05 2008, 22:51:30 CEST Died at Level 21 by a minotaur.
Więc ostrzegam że po update NIE radze chodzić solo na mino hell (i samemu czyścić cały resp) bo może się zdarzyć że tak jak u mnie zadziała wam bug(?) który występuje po update(?).
Pozdrawiam =[
|