Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 00:58   #2571
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
1. z Polskiego, Angielskiego, Francuskiego, z zadnego jezyka nie jest dobry i to NAPEWNO, a nie MOZE.
2. Nowak to jest pol nebuli? To po pierwsze, a po drugie byl moim najlepszym kumplem? Tylko Ciebie mozna kupic i to przy A4.
3. Tak, to wsyztsko bylo z gory ustalone, a jakimi jestescie ogarami, to wlasnie widac, wszystko mozna wam wkrecic, nawet, to, ze refferona szkolne przezwisko brzamilo "Asanil"
4. Nodois do mojego poziomu moze jedynie sie wspinac, albo... nie, nie moze, checi to za malo.
5. Gowno wiemy? Moze i gowno, ale z tego co Morrderca aka Zuk, Arthas aka Dawid, Darif aka Hubert i kilku innych kolegow, ktorzy sa N O R M A L N I w przeciwienstwie do innych 70% tego srva.
6. "Jebana morde" to Ty masz codziennie, aby zarobic kilka gp w tibii.
7. Stwierdzenie "jestes najwieksza szmata na nebuli" bardzo mi sie podoba i raczej mnie tym nie zdenerwujecie, a podoba mi sie, bo taki jeden "14sto letni gowniarz w blyszczacych porteczkach" (cokolwiek ta aluzja miala znaczyc) popsul wam wiecej krwi, niz koledzy w 'realnym' swiecie.
8. W VO mnie chca, w VU kaziu dal takie info, ze moglbys pomarzyc o takim.
9. Od kiedy jestesmy na 'Ty' ?

i teraz, powiedz mi kim jestes, chyba, ze uwazasz, iz lepiej byc 'anonimowym idiota', niz 'idiota'.
Po tym wszystkim mozesz sobie odpowiedzec na pytanie "kto tu kogo robi/l w chuja?"
A no i nie ufaj kolega tibijskim, bo sie jeszcze na nich nie raz przejedziesz. Na Nebuli ZADNEGO K O L E G I nie sprzedalem, a jezeli tak uwazasz, to milo mi, bo znow zostales zrobiony w chuja.

No i tak juz na zakonczenie, warto powiedziec, ze nigdy nie zamierzalem byc z VU, bo kto by chcial expic slyszac kazika na tsie czy innego nodoisa, arthasa, sfoqsa, adzia... latami by wymieniac, chcialbym tylko powiedziec, kto wedlug mnie jest normalny w vu, a wiec zaczynajac "od gory" :

Arthas of nebula - Dawid only, bo Marek, ktory placze po detce i bawi sie w zegarki chyba nie jest 'normalny', zreszta sam brat to podkreslal wielokrotnie
Xefi Nenix - Tomek only.
Darif Narin - Hubert only.
Morderrca - Zuk only.
Aurenix - korol. xd
Castor Greey - hans only.
Knight Rafaelo - rafal
Xenis Xanon - i bunia i ten 2gi owner na Z... : D
Wina Romex

No i wydaje mi sie ze Gee Rick, ktory gra na Arcticusie tez jest wporzadku, ale jakos nigdy z nim nie gadalem.

z tymi ludzmi moglbym normalnie grac na srvie, albo walczyc po 1dnej stronie jezeli bylaby taka potrzeba
Reszta, to wiadomo, zydostwo.

Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...