Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 01:19   #9547
Wolf
Użytkownik Forum

Wolf's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosus Pokaż post
Masz rację, ale tworząc ten pomysł powinniście być tego świadomi po Waszym PoI Service. Wiesz, zawsze można też napisać na Gamemaster Board, z prośbą o obecność GM/CM podczas robienia questu, może akurat by ktoś się zjawił.

Edit: Oczywiście nie mam zamiaru wstrzynać kolejnej kłótni. Po prostu chciałem napisać co myślę
Odpowiedz jest prosta. Najwyrazniej zmienily sie prawa i obowiazki GMow albowiem nie maja juz mozliwosci asystowania w takich questach "aby inne teamy nie byly poszkodowane" Coz, chcielismy dobrze ale oczywiscie sie na nas naskakuje ze nie zabieramy. Wszelkie pretensje powinniscie miec wiecie do kogo. Chcielismy zabrac wszystkich chetnych jednorazowo ale coz nie bedziemy ryzykowac skoro potezni killerzy Candii sie na nas uwzieli A zmiany dat byly po to wlasnie aby Cep S.A & 100%Brainless sie pogubili, co jak widac nie bylo zbyt trudne. Prosze bardzo mozemy Was zabrac ale strzelacie razem z nami blokujecie razem z nami. Nikt nie powiedzial ze my odwalimy wszystko za Was. Nigdzie nie pisalismy ze ma to wygladac na zasadzie POI, czyli my czyscimy wy idziecie jak owieczki. Teraz chcemy troche zasade zmienic, wziasc kase nakupowac supply rozdac i niech kazdy wali i pomaga. Inaczej bedzie to wygladac tak ze nikt nic nie wezmie i bedzie liczyl na to ze inni beda strzelac a on przecisnie sie przez questa za darmoszke. Nie tedy droga ten quescik kosztuje troche zapasow nerwow potu i krwi. Jesli tak bardzo placzecie prosze bardzo pojdziemy z Wami za FREE ale to nie oznacza wcale ze my mamy stac w pierwszej linii bo i z jakiej paki.

P.S Oczywiscie mozecie mozecie rowniez isc z cepem. On Was chetnie przyjmie za 1kk.

P.S2 Cepik a na kogo tak czekacie intensywnie? Na boty i skrypty do nowej wersji? Czy moze czekacie az ktos opracuje dobry sposob na tego questa? Nie wstydz sie i powiedz ktoz jest ta wazna dla was osoba bez ktorej nie wyjdziecie nawet z depo.

Ostatnio edytowany przez Wolf - 06-07-2008 o 01:28.
Wolf jest offline   Odpowiedz z Cytatem