Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax
Seryjnie masz problemy...i ostro popie... w tej głowie. Takiej szmaty i frajera jak żyje 22 lata nigdy do tej pory nie poznałem. Jesteś największym sprzedawczykiem na nebuli, pieprz... dwulicowcem który za każdym razem wymyśla sobie kolejną historyjkę aby ratować dupę. Czepiasz się Nodoisa za niepoprawne operowanie j. polskim, czepiasz się mnie iż napisałem nick: Asanil ale czy kurw... to ma coś wspólnego z zdradzaniem kolegów i przyjaciół? Ja wolę z totalnym analfabetą zadawać się niż z taką pizdą jak ty...
|
Hmmmm, no nie wiem, dla ciebie* polowa populacji jest sprzedawczykami, a i ja tez znajduje sie w tym obszernym gronie. Zreszta nie obchodzi mnie twoja opinia na moj temat czy temat kogokolwiek, (chociaż prawda jest taka ze jedyna osobe która "sprzedalem" jest Sunze za co moge go oficjalnie przeprosic) zreszta mozesz nam powiedziec skad czerpiesz swoje jakze interesujace informacje na tematy ktore wogle cie* nie dotycza.
Co do Nodoisa to jest spoko kolesiem, a to ze robi bledy ortograficzne to albo ma dyslekcje albo poprostu lubi i nie powinno to nikogo interesowac skoro nikomu tym krzywdy nie wyrzadza.
* - zastosowanie malej litery w zwrocie jest celowym okazaniem braku szacunku (zeby nie bylo ze nie znam Polskiego)