Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ=
No no, s*******aj. Ty wiesz cwoku co to jest fabula? Te rare'y nadawaly Tibii te ulamki, czastki klimatu rpg, ktory z kazdym updatem byl coraz bardziej zatracany. Wielki ekspert od 'tibijskiej fabuly', lol. Zaloze sie ze nawet genezisu nie czytales, a postac kupiles na allegro za czasow gdy tibie zaczeto zmienic pod wymogi dzieci neo, dla ilosci graczy a nie jakosci.
|
Ogarnij sie blaznie bo nawet nie wiesz po czemu sluzyly i jak powstaly sdx2 z warlock quest,to ze na forum mam konto od niedawna o niczym nie swiadczy bo jedno zostalo zbanowane przez wulgarne odnoszenie sie do plebsu tobie podobnemu.Nigdy niczego nie czytalem o tibii,poprostu kiedys sie z kumplami biegalo po bibliotekach m.in. hellgate itp czytalo i tlumaczytlo ksiazki wiec nie ucz mnie rpg'owego grania.Jeszcze mnie plebania od allegrowiczow bedzie wyzywac a to dobre.Mozesz mi teraz wytlumaczyc jakie te ulamki,czastki klimatu rpg dawaly itemy do zdobycia zanim zaczalem grac czyt. 2004,na aktualnym koncie 2005?Nie ma w tym nic rpg'owego i zadnego klimatu w tym nie widze gdyz na moim swiecie nie bylo mozliwosci ich zdobycia.Co do twojego podpisu rpgowcu "27.IV.2007 - Hacked, lost 400k & 68 Premium Days." - bylo nie sharowac i nie pobierac botow ;>. I przestan sie do wszystkich arogancko odnosic bo tylko pajacujesz i robisz spiny jakbys niewiadomo kim byl,a prawda jest taka ze z twoja opinia licza sie tylko rownie wielkie bledne kozaczki,ktorzy szukaja dziury w kazdym poscie by sie doczepic i wyleczyc kompleks z rl.Najbardziej denerwujace w posterach-kozaczkach do ktorych sie zaliczasz denerwujace jest to ze proboja byc tacy fajni i super w swych postach ze nawet wypowiadajac sie nie zachacza o temat o ktorym sie mowi,a potem odpisuj sobie takiemu i wyprowadzaj z bledu.Co do wymogow dzieci neo,to najwyrazniej ty wtedy zaczynales,jezeli dobrze pamietam w 2006 doszly rody a wczesniej byl manaupdate i narobilo sie noobkow.