Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
Czepiasz się, że 2.40 wycofali.
|
Wiesz, niektórym po zainstalowaniu konsola w ogóle nie odpalała... Inni mają problemy z wyświetlaniem różnych rzeczy, itp. No offence, ale gdyby taki numer wywinął Microsoft, to nie zostawiłbyś na nich suchej nitki. Ja zresztą też.
Cytuj:
Nie wycofali go z powodu trofeów, tylko z powodu tego, że na niektórych konsolach nie działał poprawnie (konsola chciała ale nie mogła się uruchomić), a trofea - trudno, dla dużej liczby graczy liczy się zabawa, a nie pikselowy pucharek, czy korona.
|
Wiesz co mnie denerwuje w PS3? Że wyszło o rok za wcześnie. Wszystko dają dopiero po jakimś czasie, po trochu. Pierwszy kozacki exclusive wyszedł 1,5 roku po premierze. Home jak nie było tak nie ma. GT5 to tylko duże demo. Gdzie Tekken? FF? A te bujdy o wibracjach, że nie można ich dać? I co, teraz miałbym kupować pada za 170 zł... Ale oni dalej wciskają SixAxisy do starter packów, żeby się ich pozbyć. Tak samo achievementy. Dla mnie to jest miły dodatek. Jednak jeśli to umieszczają, to chyba ludzie to chcą. Tyle, że trochę późno. A kozackich gier jak na lekarstwo. Identyczna sytuacja jak przy PSP, dlatego je sprzedałem.
Cytuj:
Może i na X360 jest ostrzejszy obraz, ale wielu recenzentom podobał się właśnie obraz z PS3, który był lekko rozmazany, a nie ostry i poszarpany jak na x0.
|
Znajdź jakiś cytat, ja pamiętam, że było odwrotnie.
Cytuj:
Wyszedł patch, nie ma lagów, ale system grania online nadal jest p2p, a na ps3 masz dedykowane serwery. Widać kto myśli o komforcie graczy, a kto ma to w dupie.
A exclusive'ów jest znacznie więcej 
|
Tia, widać jak dbają, skoro wypuszczają taki update, kłamią w kwestii pada... No sorry, jak taki update można było wypuścić? Nawet widać, że pasek stanu baterii zasłania godzinę.
Co do exclusivów: konkrety. Mówisz, że PS3 ma to i tamto lepsze, to proszę przykłady. Ja Ci ładnie w poprzednim poście odpowiedziałem na zarzuty względem X360, Ty jednak dalej lejesz wodę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomows
Dobra. Nie gadajcie mi tu po ps3, bo i tak tego "chlebaka" xD nie kupię. Jest o kilkaset złotych droższy, a mi się kompletnie nie podoba. Btw. słyszałem, że od 15 lipca mają zmaleć ceny xboxa360 (tak jest napisane na stronce o microsofcie) i zamiast wersji z dyskiem 20 gb ma być wersja z dyskiem 60 gb. Więc poczekam jakoś do końca lipca z tym xboxem. Btw. ps3 wyszło później niż xbox więc czego się spodziewać -.-
|
Gdzie tak pisze? Link plz...
@down
Wiesz, każdy będzie bronił tego co ma, nawet jeśli popełnił błąd...
Chętnie zobaczę ten link, bo widzę, że są plotki, że 15 lipca wejdzie do sklepów ta wersja. Jednak na stronie MS nic nie ma, mają dopiero ogłosić na E3(za tydzień).