Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz
Haha xDD Owned i chuj  hihihi
Ludziee jak myślicie DLACZEGO oni zrobili questa za free? To jest bardzo proste... zrobili to na złość NAM ;]( Dementhess i Team Beka+ inna ekipa)
Wyskoczyli z tekstem że za Free ok, teraz chcecie kasę bo jednak to tamto sramto lalala xD No po prostu owned
Zawsze jest tak że jak my wyskoczymy z jakimś service na questa itp itd to zawsze Hullah, i jego ekipa pizgną nam posty( że nie idzcie z nimi bo oni zabijają są tacy owacy, i na następny dzień to oni wyskakują z servicem i jest all git och ich ach bo oni są super Wielki Hullah pomoże każdemu )
A teraz nagle tekst dajcie nam kasę za questa Mhmm xD
Obstawiam że po tym poście Hullahy zmienią zdanie ;] i jednak wam napiszą że nie musicie dawać kasy bo nie będą chcieli wyjść na głupków jakimi są...(jedyny który tam myśli to Huna)
Gadaliście że to ja,my lecimy na kasę ;] och :< jednak teraz ludziom oczy otwarliście...
Teraz czekam kiedy zmienicie zdanie
I tak btw. Widzisz Wielki Hullahu jaki jesteś głupi? 
|
"Uch ach och ech" nie zapluj sie bo mama ci ubrania nie dopierze. Moje IQ w przeciwienstwie do ciebie nie jest na poziomie cegly ;] Widac ze nie wystarcza ci inteligencji by zrozumiec moje posty dlatego nie bede sie przed toba z niczego tlumaczyl. My nie musimy nikomu mowic zeby z wami nie szli bo wszyscy wiedza jak to sie skonczy nawet bez info od nas ;] Chetnie zobaczymy twoj quest service za 1kk

Najglosniej szczekaja najmniejsze psy.
Cytuj:
@ Rumun
Po pierwsze, dobrze wiedzielismy ze kombinujecie z datami i dokladnie wiedzielismy kiedy robicie questa.
Po drugie, za przeproszeniem chuj ci do tego na kogo czekamy. Twoje smieszne proby sprowokowania nas watpie zeby przyniosly oczekiwany rezultat...
Po trzeciem, mowisz "brainless". Znasz nas tylko z tej gry. Ba! Oceniasz nas tylko po tym ze probujemy utrudnicz ci zycie. Popatrz lepiej na osoby z twojej druzyny. Taki Agostino nie potrafi napisac kilku zdan w jezyku polskim, ktore bede gramatycznie i stylistycznie poprawne. Nie mowie juz nawet o jego angielskim...
Dobra, szkoda moich palcow na dyskusje z toba.
|
Tak, wiedzieliscie kiedy idziemy i nam nie przeszkadzaliscie. Czyzby sumienie was ruszyly?
Racja malo mnie obchodzi na kogo czekacie ale prawda jest taka ze to zadna tajemnica wiec gdyby naprawde chodzilo o czekanie na kumpla to nick juz by sie na forum pojawil tymczasem wy wolicie zmywac mnie marnymi tekstami. Powiem wam o co naprawde chodzi. Nie macie JAJ by sprobowac. Potraficie tylko glosno szczekac jak juz wyzej wspomnialem.
Znam was z gry i to wystarczy bym mogl ocenic wasz poziom intelektualny.
A tak z ciekawosci dlugo sprawdzales w slowniku tego brainless'a?