Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolf
"Uch ach och ech" nie zapluj sie bo mama ci ubrania nie dopierze. Moje IQ w przeciwienstwie do ciebie nie jest na poziomie cegly ;] Widac ze nie wystarcza ci inteligencji by zrozumiec moje posty dlatego nie bede sie przed toba z niczego tlumaczyl. My nie musimy nikomu mowic zeby z wami nie szli bo wszyscy wiedza jak to sie skonczy nawet bez info od nas ;] Chetnie zobaczymy twoj quest service za 1kk  Najglosniej szczekaja najmniejsze psy.
Tak, wiedzieliscie kiedy idziemy i nam nie przeszkadzaliscie. Czyzby sumienie was ruszyly?
Racja malo mnie obchodzi na kogo czekacie ale prawda jest taka ze to zadna tajemnica wiec gdyby naprawde chodzilo o czekanie na kumpla to nick juz by sie na forum pojawil tymczasem wy wolicie zmywac mnie marnymi tekstami. Powiem wam o co naprawde chodzi. Nie macie JAJ by sprobowac. Potraficie tylko glosno szczekac jak juz wyzej wspomnialem.
Znam was z gry i to wystarczy bym mogl ocenic wasz poziom intelektualny.
A tak z ciekawosci dlugo sprawdzales w slowniku tego brainless'a?
|
/\ - Haha teraz to ty dojebałeś do pieca w chuj ;]
Po 1 mówisz cegła mhmm ;]( nie wiem może jak byłeś mały to cię cegła rzucali

i przez to masz aż tak zryty garnek, idź jeść suszi ;])
Po 2 wystawiłbym film z Ghaz~~ i byś ośle zobaczył co pisze z jedna osobą ale po co mam go wystawiać ;]( nie jesteś naszym adwokatem a tym bardziej sędzia, żebyś wiedział dlaczego nie idziemy teraz).
Po 3 według mnie mało co cię to powinno interesować dlaczego nie robimy tego questa, aby się co chwila dopytujesz( i te teksty wzięte z worka:Nie macie JAJ by sprobowac <-- a ty je masz? obstawiam że od urodzenia masz z tym problem) Oi nie zaraz napiszesz że masz jesteś pro... to dlaczego nie poleciałeś na Ghaz~~? o.O Owned
Po 4 ,,Znam was z gry i to wystarczy bym mogl ocenic wasz poziom intelektualny'' <--- Tak samo myślę o tobie (allegro rox) Dla mnie jesteś dzieckiem który umie coś pokazać ale tylko w grze, i szczerze ci powiem chuja ci to wychodzi

a oceniać to ty możesz swojego małego w gaciach :> czy już jest dość sprawny by ruszać na połowy.
Po 5 ,,Chetnie zobaczymy twoj quest service za 1kk

Najglosniej szczekaja najmniejsze psy.'' <-- kto to powiedział że service będziemy robić za 1kk od osoby :> o.O hmm jak się nie mylę to ty z nami nie siedzisz na vt więc nie wiem skąd takie pomysły, Aaa już wiem ktoś coś puścił w świat i głupi Hullah uwierzył, a no racja Sry.
Po 6 Hullah nie pierdol głupot bo każdy wie i widzi że jak coś napiszemy na forum tibia.com to od razu spamujesz żeby wiara nie poszła z nami bo jesteś zazdrosny

( i dobrze wiesz że o wiele lepiej nam wychodzą questy w przeciwieństwie do was) bo prawda taka że co robiliśmy poi(z 5-6 razy) to padło kilka osób(KILKA), i wiara dobrze wie że mamy dobre serivce ;] i bynajmniej my jak robimy jakiś service robimy go w 1 dzień

Aa i btw. Odpierdol się od mojej matki leszczu