Niema najmniejszego sensu bycia w tej rodzinie, wszyscy jej czlonkowie za niedlugo podwaza moje zdanie ;] rodzina bardzo wolno sie rozwija, zalozyciel rodziny wymyslil barwy,zalozyl temat z ss, a jeden lvl wbija kilka dni <ma juz 15

> w dzien, dzien padaja od pkerow potem przepraszaja ich ze weszli im w droge. Zacytuje najczestsze zdania na gulid chat : "co lepsze sword czy axe" , "ile kosztuje pacc" , "kurde znowu padlem" , "poczatki sa trudne dodaj go do vip kiedys go ubijemy" , "co to jest combo" , "ja kiedys oszukalem kolesia na bohy", "ja gram na w spolke z bratem" , "warto dark helmet za 300gp", "ile chodzi plate set", "kupilem plate seta za 500gp" - to tylko niektore. Wyskoczyl mi rs a rodzina na to "qrde teraz bedziemy mieli przez ciebie hunta" , "po co pekujesz" takie zdania przewaznie pisal zalozyciel rodziny

. Pogralem tam jeden dzien wbilem 17 lvl (gdzie reszta bila go tydzien) i nawet nie zaluje bo poprawili mi humor za wsze czasy ;d
@down
W ciagu 24h mialem 17 lvl, pkowalem bo ubili mi ziomkow wkoncu ja mam troche honoru nie jak ty ^,- .
btw. Gz 67 lvl <rotfl>