Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 19:45   #414
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
doswiadczony sie znalazl
Najwyraźniej bardziej od ciebie, gdy widzę co wypisujesz w tym temacie.

Cytuj:
a co do tego zdania z komputerem : jezeli niedostrtzegasz roznic pomiedzy komputerem a jakims pakiem, to o czym my tu wogule gadamy, a swoja droge to ciekawe dlaczego akurat za przyklad podales komputer, pewnie kojarzy ci sie on wylacznie z tibia
Jeżeli ty nie dostrzegasz róźnicy, że posiadanie obudwu tych rzeczy jest możliwe tylko wtedy kiedy się je kupi to sorry, ale ciężko kapujesz. Za to płacisz i za tamto. Nie ma róźnicy czy jedno jest droższe a drugie tańsze.

Cytuj:
Btw. stare samochody to sie zlomuje, bo nikt juz ich niechce
Nie? A ja bym z chęcią kupił sobie takiego fiata 125p bo przynajmniej może i byłby stary, zdezelowany i kurde nie nowy ale byłby mój, za moje pieniądze. A ty dalej marz o Ferrari czy innym BMW, którego w życiu nie kupisz.

Aha po drugie. Czyli według Ciebie powinni je rozdać za darmo, bo są stare i je i tak zezłomują? To co Pacca może też za darmo, bo jest stary (od kilku lat w grze) i każdy już go zna?

Cytuj:
zeby rozwiac wszelkie watpliwosc: jak gralem w to gowno 2 lata temu to od poczatku mialem pacca, bo nielubie wersji demo gier
Gratuluje, dopiero po dwóch latach dotarłeś do tego, że ta gra jest dla ciebie gównem. No ja jak widzę gówno to go nawet nie tykam, ale jak widzę róźni ludzie są.

Cytuj:
ja uwazam ze nazwa tematu pwinna byc troche zmieniona a mianowicie : Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się zdesperowani chlopcy ponizej 13 roku zycia?
Na szczęście nie ty decydujesz na tym forum.

Cytuj:
bo zaden normalny czlowiek posiadajacy faka niebedzie sie zalil na jakies glupowate zmiany w grze
No bo normalny człowiek wie co znaczy zapłaciłem = mam.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 06-07-2008 o 19:47.
Erhion jest offline