Temat: Tylko Isara
Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 21:28   #863
Madriato
Użytkownik Forum

Madriato's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Imię: Madriato
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 130
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaky Pokaż post
Ciekawe jakie macie dupy w tym swoim Szczecinie.

Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato.
Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie.

pozdro, elo.
1)Skoro wiesz więcej ile gram niż ja, ok jednak to Ty gówno wiesz
2)Tendento się wymądrza jakby był p(r)o playerem O_o
3)Nie lizałem i nie muszę lizać nikomu dupy by pograć, mam hunta, czasem poexpię i to wszystko xD nie muszę spędzać 24/h jak PaD i wbijać level.
4) To jasne , że swoich kolegów będę bronił więc odpierdol się od moich ziomków O.o
5) Vantax był Liderem Noctum więc nie musiał dołącząć xDDD Pier...lisz jak potłuczony ale rozumiem Twoją sytuację, każdy był w wieku lat dwunastu , ale nie każdy, tak jak Ty , musiał się na nim zatrzymać.
6) Gdybym nie miał nic do powiedzenia, nie udzielałbym się na tym forum
(czekam kiedy napiszesz, że tu szczekam itd)
7) Jestem tu po to , aby udowadniać takim debilom jak Ty , że są debilami bez szkoły i jedyne co mogą zrobić to wyżyć się na klawiaturze
"w ustach jazda do cna mocna - w pięściach mniej owocna"
8) Ostatnie i co najważniejsze : W Szczecinie mamy zajebiste dziewczyny

Pozdrawiam dwóch wzajemnych asslickero-adoratorów Freakiego i Tendzia XD
Jesteście debilami

Wasz Kochany 'jełop ze Szczecina' :*
21:06 Leukonoe [11]: Szukam chlopaka, cieplego, spokojnego i o dobrym serduszku <min. 50lvl>
Madriato jest offline   Odpowiedz z Cytatem