Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 21:34   #4505
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Jak będę mógł chodzić to sobie coś takiego wyślę do ACM, ale ja radzę pominąć to słówko "Free".

I tak nie odeślą... Cięcia kosztów, psia Gallianiego mać x.X

Apropo Gallianiego i Berlusconiego. Kibice Milanu we Włoszech rozpisali petycję o sprzedanie Milanu, bo skoro nie chcą już finansować klubu, to 'wą'. Po części popieram. Milan potrzebuje zmian, i to jest wiadomo już od paru sezonów. Nie może być tak, że nasza gra opiera się na Pirlo, Kaka' i Seedorfie. Paru graczy MUSI odejść - Oddo, Favalli, Simic myślę, że Dida, który wyraźnie ma problemy (apropo, Dunga stwierdził, że gdy Dida jest w formie, jest numerem jeden na świecie...) i w ich miejsce trzeba ściągnąć porządnych graczy. Dodatkowo nie wiem, czy czas Ancelottiego na San Siro już nie minął. Może czas rozejrzeć się za kimś, kto wniesie coś świeżego w tą drużyne.

Prawda jest taka, że jeżeli chce się być prezydentem klubu, który walczy o najwyższe lokaty, to trzeba liczyć się ze stratami i brakiem zysków. Jeżeli rodzina Berlusconi tego nie rozumie, to czas się rozstać.

Ale... Berlusconi wyciągnął klub, który spadał z Serie A z bankructwa. Przez 22 lata Milan zdobył 26 trofeów - po 13 we Włoszech i arenie międzynarodowej. Cóż, Milan jest klubem, który nie zostawia legend... Ciężka sprawa.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem