x = MsgBox("przepraszamy ale wybrany program jest zbyt sexy abyś mógł go otworzyć",vbCritical,"Błąd") = x = MsgBox("następny błąd co ty wszystko na tym komputerze musisz popsuć??",1+16,"Błąd") = x = MsgBox("wez ty się wreszcie uspokój",2+32,"Błąd") = x = MsgBox("Zostaw ten komputer w spokoju!!",3+48,"Błąd") = x = MsgBox("Co on ci znowu zrobił",vbRetryCanel,"Błąd") = x = MsgBox("Odczep się wreszcie odmenie!!!!",vbYesNo,"Błąd") = x = MsgBox("Zostaw te pliki w spokoju",vbYesNoCancel,"Błąd") = x = MsgBox("Buauhahuha nigdy się nie uwolnisz",vbAbortRetryIgnore,"Błąd") = x = MsgBox("Nie wypuszcze się stąd do końca dnia",vbOKCancel,"Błąd") = x = MsgBox("ja mam czas a ty??",3+16,"Błąd") = x = MsgBox("Chyba będziesz musiał zresetowa kompa bo innego wyjścia nie ma

",0+32,"Błąd") = x = MsgBox("jeszcze ci się nie znudziło to klikanie?",5+16,"Błąd") = x = MsgBox("ale z ciebie frajer ;

",2+48,"Błąd") = x = MsgBox("to jak ja ide na kawe...",4+0,"Błąd") = x = MsgBox("Muuhauhauhauhuha",vbQuestion,"Błąd") = x = MsgBox("Chcesz wyjsc?",3+32,"Błąd") = x = MsgBox("no to masz gościu problem...

",1+16,"Błąd") = x = MsgBox("dobra znudziłem się trochę,5+48,"Błąd") = x = MsgBox("No to nara!!!",vbSystemModal,"Błąd")