Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaky
Ciekawe jakie macie dupy w tym swoim Szczecinie.
Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato.
Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie.
pozdro, elo.
|
Stary,
1) Co z tego, że Tendento ma coś do powiedzenia na Isarze, skoro nawet nie poruszyłem tego tematu, nie mam nic do niego i nie obraziłem go
2) Gramy tu więcej niż pół roku i o Isarze wiemy więcej, niż Ci się zdaje
3) Wojna nie "uratowała mi dupska" bo jakoś dalej jestem huncony
4) Nikomu nie musiałem lizać dupska
5) Iqev, Glazze i Johnesek nie są ze Szczecina
6) Na tym servie jest dla nas miejsce bo server nie jest przepełniony

7) Nie mów mi, że nie mam nic do powiedzenia na tym servie skoro Ty też nie masz
8) Nie wymądrzam się, pokaż mi gdzie się "wymądrzam"
9) To ja założyłem Noctum i nie musiałem do tej gildii dołączać
10) Nie musiałem dołączać do wojny aby przetrwać bo huntowany nie byłem
11) W Szczecinie jest dużo ładnych dziewczyn
12) Twoja opinia na mój temat mnie kompletnie nie interesuje, tak samo jak i innych, których wymieniłeś
13) Sam masz usuniętą postać więc to Ty możesz przestać się tu udzielać bo Twój udział tu nie ma żadnego sensu (chyba, że Tworzysz nową postać i piszesz to aby jak to Ty mówisz "przylizać dupę" ludziom z PaD) chociaż oni i tak pewnie mają na Ciebie wyjebane.