Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2008, 23:46   #97
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emesto Pokaż post
ale gra knightem to byl czysty wyczyn.
nom, pewnie dlatego 60% toplisty stanowili knightci... chyba jednak nie grales za duzo wtedy... sorc byl zdany na swoją lub cudzą farmę, i do tego potrzebowal niewyobrazalnych ilosci, a knight tylko uHy i jazda...
Cytuj:
Ciekawi mnie ile ludzi potrafilo by teraz w biegu trafic z Sdka w przeciwnika
ciekawi mnie jak wyobrazasz trafienie w 200 msa na gran hurze, albo walke z przeciwnikiem ktory trafia cie rowno co 2 sek, bo moze on ma klimat gdzies...
Cytuj:
Co do Uhow to kiedys Drut nie mial takiego Powaha, ale to on tworzyl cala ekonomie.
raczej knight... bo to knightci mieli zazwyczaj farme druidow
Cytuj:
Ps Nie pisze Polskich znakow bo jestem na emigracji i mam Anglojezyczna Viste
brak polskich znaków to nie blad
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LNey Pokaż post
Tera już wiem dużo o tibii , i wiem iż klimat pochodzi
z niewiedzy
esencja tego co chcialem przekazać... wasz stracony klimat to jest poznawanie gry za starych czasów, co wg mnie jest najciekawszym etapem gry
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
A klimat gry tworzą ludzie, a nie sama Tibia. Moim zdaniem, nowe potwory i wszystko co było od Tibii 7.6 jest na plus oprócz tych nieszczęsnych hotkeyów.
wg mnie cipsoft za wczesnie wprowadizl hoty... bo jakby juz wszysc zaczeli narzekac na botterow i macro'erów to moze by zrozumieli ze to jest potrzebne...