Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2008, 00:01   #487
Xaszkil1991
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
Xaszkil1991 ma numer GG 6121514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ther Pokaż post
Jak widac, gildia szkapy wlaczyla sie aktywnie w rozmowe...
Probuja bronic swojego mastera...

Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa
Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje.

10 sek po zlodziejstwie:

22:55 Zrywna Szkapa [109]: XDDDD
22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned
22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned

20 min po zlodziejstwie;

Wycieczki pod moj domek... pokazywanie koledze pustych sqm w moim domku. Zapraszam teraz, przynies swoj majatek, zobaczymy, kto ma wiecej, moze nawet zaprosze cie do domku, ...ahhh zapomnialem, masz bana

Msg jego kolegi: Widzisz, gdybys kupil odemnie ten pharao sword, juz mialbym go spowrotem.

1h po zlodziejstwie:

Chwalenie sie na forum, "hail kradziejstwo" itp. itd.

Gdy zobaczyl, iz nikt, oprocz jego kolegow z gildii tego nie popiera, teksty w stylu:

Zal mi Cie czlowieku, Zal xD itp. itd.

Dzien po zlodziejstwie:

W temacie Most respected person on Nerana (lub cos takiego):

Post z jego secound chara, glosowal sam na siebie...

Probowales z siebie zrobic jakiegos kozaka? Cos nie wyszlo? Teraz bronisz sie na wszystkie sposoby, cos nie wychodzi?

1. Bezsensowne "pr0, el0, c000000l" odpowiedzi nie wyszly.
2. Ignorowanie innych - nie wyszlo.
3. Podnoszenie wartosci, poprzez nominowanie siebie samego, do most respected person - kolejny fail.
4. Dodawanie moich friends, do Nerana black list... - po co, aby zrobic mi, czy im na zlosc? Wszyscy przeciez wiedza, jaka jest sytuacja na neranie, wszyscy wiedza, ze to ty botujesz... nawet sa screeny... (szkoda, ze screen dla Cipsoftu nie jest dowodem)

Stwierdziles, iz jest to temat do fotek i powinnismy tutaj nie dyskutowac, jednak sam zaczales od dyskusji, a wlasciwie... od pisania swoich bezsensownych "ripost", ktore, jak widac, nie sa smieszne.
Z niecierpliwoscia czekam, az twoj ban sie skonczy, mam nadzieje, ze bedziesz wtedy ostro "expic"...

(Formy grzecznosciowe, celowo z malej litery)

EDIT:

W tym temacie, lansujesz sie... jednak kazdy widzi, jaka jest prawda

qmepl co gral moja postacia po 1szym poiu ojebal szkape

a teraz smiej sie !
Xaszkil1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem