Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2005, 15:38   #49
Div
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atlas
Ad 1. Jak taki cfaniak jesteś to dlaczego Ty się nie wysiliłeś i nie pomyślałeś, hę ?!
Ad 2. n/c ciekawe czy knighci z Antici (130lvl+) wyciagają po te 120k/h. Możesz zapytać tylko napisz prawdę tutaj.
Ad 3.(?) Jestes ***** bo uważasz sie za znawce jakich mało a nawet nie wiesz co znaczy "idk" ... n/c again !
Ad 4. kks
Ad 5. Czy aż tak dobry?
Ad 6. kks
Ad 7. Kilka to np 5, czyli według Ciebie twój kolega (Szwed - pall) robił 200k/h na Warlockach?? (99->101 = 960k xp)
Chciałem zaznaczyć iż ten chłopiec ->Arioc Scalp w 3 ostatnie tygodnie zrobił z 105 (od dedka na 106 poprzez dedka na 109) do 110 levca, czyli 3 mio xp. Jeśli ktoś dalej nie czai to : 1 mio/tydzien = 150~k/ dzień. Czyli według twoich słów koleś co dzień sobie szedł na godzinke na Warloki a przez reszte dnia (super hi lvlelowiec) się obijał !! LOL !! N/C !

Cajas !
I nie mówcie mi że mówie źle bo..bla bla bla ;p Take care !

Ad.1 To Ty pierwszy napisales, o expowiskach, a ja Cie tylko skorygowalem.

Ad.2 Nie no wcale, pomysl, koles ma SC lub SoV'a czyli bronie jednoreczne. Wiec teraz pomysl, czy nie mozna robic tyle expa z taka bronia. Zalozmy, ze knight 130lvl + SC/SoV + tarcza + skill 92+ + ring, expi spokojnie na dlach i smokach.

Ad.3 Tak masz racje, ale niestety nie wiem co to znaczy te Twoje "idk" i szczerze mowiac, malo mnie to obchodzi. A tak wogole moglbys sie wykazac inteligencja i uzywal pelnych zdan, bo przeciez nie kazdy jest w stanie zrozumiec o co Ci tak naprawde chodzi. Peace.

Ad.5 Owszem dobry, zeklbym nawet bardzo dobry. Wezmy na przyklad takiego Setzera Gamblera. Nie expil by tam, gdyby byl tam zly exp.

Ad 7 Gdzie napisalem, ze codziennie chodzil na Warlocki. Poszedl bo mial sdki, a pozatym jest to szybki, ale nieoplacalny exp. A to, ze zrobil tyle expa przez 3 tygodnie to juz jego sprawa. Bo przeciez nie kazdy zyje tylko tibia, jest takze normalne zycie i inne sprawy z nim zwiazane. Proponuje, abys przeanalizowal jeszcze raz moja wypowiedz.