Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2008, 11:11   #39
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

@Piotrk Marycha
Ale chodzi o to, że złodziei było jak na lekarstwo, a lurerzy i pekerzy - co w nich złego. Sam byłem i lurerem i pekerem i właśnie z tego czerpałem chyba największą przyjemność z gry. Powiesz pewnie, że jakbym padał od zlurowanych gsów, dl'i itp to by mi już tak do śmiechu nie było. Ale to wcale nie było by prawdą bo nie raz, nie dwa padałem od zlurowanych potworów i nie miałem tego lurerom za złe. Zawsze była ta adrenalina bo musiałeś wybrać czy biec z venore do ab normalnie przez dwarven bridge czy przez amazon camp, kanion i mostek trolli. Na jednej drodze prawie zawsze były gs'y, dl'e, a na drugiej drag z kanionu (kiedyś drag to nie było to samo co dziś, 30-35lvl mógł mieć problemu jeśli była to jego pierwsza postać i był newbie). Tego mi chyba najbardziej brakuje, tej adrenalinki. 2-3 gsy to już był problem dla nawet dobrych knightów bo trzeba się było NORMALNIE uhać. A teraz 150-200 ek wbiega sobie między 3-5 gsów, 2-3 demki, pije sobie kawe i naciska hotkey. Niestety taka prawda.

No, a mój pierwszy post nie mówił o utopi bo tibia nigdy nie była bezbłedna (nie ma rzeczy idealnych), tyle że miała dużo mniej błędów (w moim mniemaniu) niż teraz.
/Bykunn
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem