Temat: Tylko Isara
Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2008, 14:57   #872
Gienasek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Z ankhramun :O

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gienas
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 116
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaky Pokaż post
Ciekawe jakie macie dupy w tym swoim Szczecinie.

Osobiscie zaczynaja mnie zajebiscie w*****ac mnie tacy ludzie jak Vantax czy Madriato.
Szczekacie i wymadrzacie sie , jakbyscie byli kurwa mac niewiadomo kim. Taak sie sklada ze TEndento ma cos do poweidzienia na isarze, poniewaz odkad ja tu zaczalem grac (3 lata temu) To on juz gral (Suzorewu) i to zapene nie byl jego 1st char. Byl jednym z leaderow justi, itd. Nie gracie na isarze nawet pol roku, gdybyscie nei dolaczyli do tych jebanych Sroctumow i do wojny byscie byli nikim i byscie musieli polizac dupki zeby jakos sie przetrzymac. Chuja wiecie o tym swiecie i osobach, jedynie wojenka i asslickerstwo uratowalo wam dupsko. Tak samo jak inne kurestwo jak Iqev, Glazze, Johnesek, doktor bolter i reszta jelopow ze Szczczecina. TAka prawda, bo naprawde takie osoby jak WY nie macie nic do powiedzienia i tacy jak WY nie macie miejsca na tym swiecie.

pozdro, elo.

Tak sie składa ze grałem na tym świecie zanim ty nauczyłeś sie pisać dzieciaczku. Druga sprawa jakieś wonty do Szczecina sam przyjedz i sobie zobacz jakie dupeczki chodzą. Co innego na tej twojej wiosce gdzie pewnie macie takie raszple ze strach wychodzić dlatego grasz w tibie. Po 3 Tendento kto to w ogóle jest jeżeli chcesz sie o kimś wypowiadać kto 3 lata temu coś znaczył to proponuje ci znaleźć innego idola typu Swift albo Mediota .
A dotycząc vip'ów xiara to po chuj sie wypowiadasz ObroncaUcisnionych jak nawet nie wiesz po której stronie walczył w poprzednich wojnach.
P.S Szczecin na isarze będzie zawsze i chuj wam do tego
Gienasek jest offline   Odpowiedz z Cytatem