Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2008, 17:11   #28
Vyohman
Użytkownik Forum

Vyohman's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron Pokaż post

Okiem przeciętnego gracza:
Samouczek: Super! Tyle się nauczę, a nikogo nie będę musiał pytać! I uniknę kąśliwych uwag typu "po cholerę grasz skoro nie wiesz, że...?"
Wyspa Przeznaczenia: Ekstra! Dowiem się sporo o profesjach i dostanę ekwipunek... chwila. Ekwipunek za darmo? To trochę za bardzo ułatwia grę, czyż nie? A zresztą, to i tak niewiele, a pomoże zaoszczędzić kasy na nowe przedmioty. Ten tysiąc (plus minus) to przecież nie tak wiele, a na początku mi się przyda. A przedmioty też jakieś niebiańskie nie są - ot standardzik. Przynajmniej spadnie ilość nowych robionych w trąbę na Plate Armorach itp.
Potwory: Brzmi ciekawie. Żywiołaki zaczynają się kompletować, poza tym nowe potwory to i nowe wyzwania. Co prawda większość z nich będzie pewnie dostępna dla graczy z PACC, ale cóż, taka kolej rzeczy. Płacą, to i mają.
Przedmioty: Więcej zbroi = więcej możliwości. Ceny pewnie będą spore, ale potem spadną. A niektóre z tych rzeczy ładnie wyglądają w domu chociażby.
Questy: Po trzykroć TAK! Nowe zadania to więcej zabawy! Co prawda większość pewnie i tak dostanie się graczom z PACC, ale to norma. W końcu dzięki PACC finansują się prace nad Tibią.
Outfit: Cóż, jak zwykle coś dla PACC. Mogliby oddać kilka ze starych outfitów graczom z darmowymi kontami. Wiem, że to PACCowcy finansują grę, ale co za dużo to niezdrowo.
Oj chciałbym bardzo żeby tak było... widać, że porządny z Ciebie chłop mam nadzieje, że ta gra Cię nie zmieni : (
Vyohman jest offline