Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2008, 23:03   #41
Retroniq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2005

Retroniq ma login Tlenu retroniq
Domyślny Nie wkurzajcie się nt niusa

Chciałbym wszystkim, którzy narzekają na tłumaczenie niusa i na czas, w którym się pojawił, zakomunikować, aby sami sobie przeczytali po angielsku. Takie proste, takie proste to to zróbcie i tyle, a nie narzekajcie. Owszem, to jest błąd, że pojawiło się to tak późno, ale cóż, czasem tak jest.
Kolejna sprawa to update. Życzyłbym wszystkim stworzyć coś takiego jak tibia, zawiadywać tym. Przynajmniej byście się nauczyli, że to wcale nie jest prosta sprawa zrobić taki update. Większość z was(w tym np. ja) nie umie narysować odpowiedniej grafiki, której dałoby się użyć w tibii, ale oczywiście wy się na tym znacie i twierdzicie, że dodanie np. 50 grafik to jest nic. Znowuż, większość z was(tutaj akurat ja się nie zaliczam) nie napisałoby algorytmu wyszukującego drogę, ale po raz kolejny- wszyscy się znają i... krytykują.
Więc, uprzejmie proszę o konserwatywną i podpartą dowodami krytykę, a wszystkich, którzy narzekają na brak klimatu tibii prosiłbym o jasną argumentację tego zdania, a nie same, puste słowa!
Ohhh, ale się rozpisałem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.