Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kileros fire'son
_/ - to chyba dzwignia przesunieta w prawo.
\_ - tp chyba dziwignia przesunieta w lewo.
a do co 1 2 3 4 5 to nie wiem, nie wiem jakie to dziwnie, bo nie gram juz w to dosc dlugo. 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rydzuknight
No to qw wytllumaczy mi ktos ocb z tymi kombinacjami 1-2-3-4-5 i jak to idze te znaczki po kolei czy jaki huj ?neich ktos napisze mi..
|
Aby ułatwić zrozumienie całej sprawy innym, którzy maja gorszą wyobraźnie
niektórzy zaczęli używać słowa dźwignia. Tam żadnych dźwigni nie ma, są za to sqm które powodują krzyk drzewa podczas gdy ktoś na nie stanie.
Jeśli chodzi o kłótnie na temat ilości kombinacji, 32 64 a może 120 ? o.0 już odpowiadam:
NIE WIEMY CO TRZEBA ZROBIĆ ABY TAM WEJŚĆ I MOŻEMY TYLKO ZGADYWAĆ
możliwe że trzeba "nacisnąć" wszystkie 5sqm w odpowiedniej kolejności wtedy szansa na powodzenie takiej próby wynosi {1*2*3*4*5} 1 do 120,
ale możliwe też jest, że trzeba mieć szczęście i wylosować odpowiednie komunikaty {drzewo ma 7 losowych komunikatów szansa na powodzenie takiej próby wynosi {7*7*7*7*7} 1 do 16.807,
nie chce Was dobijać ale Cipsoft mózgu niema więc mógł wpaść też na taki pomysł że trzeba wcisnąć wszystkie 5 kratek w odpowiedniej kolejności oraz przy tym wylosować 5krotnie jeden z 7 komunikatów jeśli to jest sposób na dostanie sie do środka szanse na to maleją do {120*16807} 1 do 2.016.840
no to powodzenia

)
no jeszcze mógłbym dodać że może to być jeszcze zależne od położenia planet oraz od tego ile osób online i jeszcze ile rotwormów dziś padło na danym servie, cóż, wejść do środka tam teraz po patchu to jak trafić 6 w totolotka, ale kto nie spróbuje nie wygra na pewno
A jeszcze jedna sprawa, do ludzi którzy tylko czytaja spoilery, wszyscy podekscytowani, przeczytali na tibiawiki o 6tej kratce respiącej sie niczym rajdy/najazdy o.0 i nie potraficie użyć nawet własnych słów tylko każde dziecko używa tego samego sformułowania.
O tibiawiki mogę Wam powiedzieć, że wczoraj jakiś idiota napisał o nowym queście "The Demon Hunt Quest" na d hellu za leviate na 5 demkach niby dodano skrzynkę z nagroda, sprawdzałem, nie ma jej...
jeszcze jedno słowo na temat tibiawiki, skupcie sie wszyscy na tym zdaniu, czytajac cały ten spoiler: "All this is speculation. Only time will tell the truth."
Pozdrawiam.