Przęglądam ten temat od dłuższego czasu i postanowiłem, że jednak dodam coś od siebie. Chyba każdy (oprócz 2-3 osób) uważa, że Szkapa źle zrobił kradnąc te itemki, ale wiadomo 3kk kusi, stracił pewnie zaufanie i szacunek wielu graczy, ale to nie moja sprawa.
Chcę napisać o tym jak kilka wyjątkowo "inteligentnych" (zgadnijcie czemu w cudzysłowiu

) wyzywa Szkapę od POLAKÓW! Jak wogóle można coś takiego powiedzieć? Każdy z nas powinien być dumny ze swojej narodowości, bo jak pokazała historia o tą tożsamośc narodową trzeba było walczyć. Chyba, że wstydzicie się swojej histori, swojego kraju i ludzi którzy w nim mieszkają. Jeśli tak to idzcie grać w Tibie z Brazylijczykami czy Szwedami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KorkioOo
Ciebie tez wychuja.
Nie można go nazwać ani cwaniaczkiem z no-pvp. Wiecie jak nazywamy takich na candii? POLACZKI KURWA POLACZKI.
Btw: To forum publiczne, jeśli on będzie wklejał ss'y niech sie liczy że będę komentował każdy kolejny jego post.
Pozdro polak.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KorkioOo
Ty polak idź do Carlin.
|
Znalazłbym jeszcze kilka cytatów, ale w jakim celu? Może autor tych postów uważa, że zamiast zmienić postrzeganie Polaków w Tibii przez innych graczy lepiej śmiać się z własnego narodu? Tego nie wie nikt. Czekam na jakieś inteligentne odpowiedzi (tym razem bez cudzysłowu).
@Dirk Pitt
Nie znam cię, ale szanuje za twój podpis.