Nie bylem tego dnia co byly 3 openy pod rzad, ale z tego co wiem to 3 wygralo VU, albo ewentualnie wygrali w ostatnim rozliczeniu fragow. I sry Tana, ale niewydaje mi sie zeby VU mialo przewage liczebna... Jesli sie myle to poprawcie mnie... Wogole w calej wojnie wydaje mi sie, ze to VO ma przewage liczebna, ale byc moze jestem w bledzie. (tylko prosze niepiszcie, ze VU ma caly server przydupasow i nasze noby biegaja, tylko chodzi oto ilu Nas na akcje wychodzi)
@Wszyscy którzy cos zarzucaja Phoenixowi.
W kazdej wojnie sa miejsca na rozne fortele taktyczne (np. szpieg) My mielismy szpiega, Wy od poczatku staracie sie nam wmowic, ze tez mamy i niewiem moze jakis czas mielismy, ale i tak wyszlo na nasze wkoncu. Phoenix poprostu stwierdzil, ze niechce byc traktowany jak gowno, mial juz jakis tam lvl (chociaz to nie lvl sie liczy), a Finix (niewiem ktory owner bo nie pytalem, ale podejrzewam ze Maksym [pozdro Hespios

]) tak go wlasnie traktowal. Wiec chlopak zamiast byc bohaterem w waszych oczach i byc loyal to the end to wolal byc dla Was zerem, ale miec pewnosc, ze wygra
@Tana
Nic do Ciebie niemam, w sumie spoko sie z Toba gada, ale nieczaje poco blaznisz sie tu na forum klocac sie z jakimis pjjjonkami? Jak bylo to bylo, Wy wiecie swoje. Nikt komu odpisujesz, raczej i tak nie zrozumie oco b. Poza Fifkiem i Jarzabkiem
@serdelo
Nie blaznij sie juz i wy*******aj. (podejrzewam, ze grzeczniejsze slowa by do ciebie nie dotarly, choc i tak jest nikla szansa, ze te dotra, ale jednak napawam sie nadzieja, ze juz niezobacze tu twoich postow)
elo
/Hans