Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2008, 14:43   #281
Vindem
Użytkownik Forum

Vindem's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666 Pokaż post
Ech... A nie moglibyście się pogodzić, że to jest tylko ozdoba, która ma za zadanie podtrzymać klimat? Bazyliszek jak i skarbiec. CipSoft zrobił to po to, żeby ludzie szukali, szukali, szukali. Moim zdaniem podobnie jest z językiem 469, czyli "Pic na wodę, fotomontaż".
Mylisz się. Jest ten quest ale to tylko jedna najbardziej zdeterminowana osoba dostanie te raresy. Bo to jest tak jak z domkiem...
sec zaraz wyjaśnię o co im chodzi...
Więc. Mamy/widzimy domek i tam są przecież jakieś itemki. Player kładzie je tam żeby pochwalić się lub coś innego. No i jeżeli on wejdzie do tego domku i zabierze je zniknął nie? A nie pojawią się znowu po SS. Właśnie i na takiej zasadzie działają WSZYSTKIE pomieszczenia z rare itemami. Możesz wziąć je tylko jeden jedyny raz na servie. To jest taka nagroda za poświęcenie czasu aby do niej dotrzeć. I wątpię aby to sie po każdym SS respiło czy coś. Nieprawdaż? Rozmawiałem troszkę na ten temat z GM-em ale oczywiście obowiązuje go tajemnica zawodowa więc nie mógł za dużo powiedzieć, ale potwierdził moje przypuszczenia.
Vindem jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.