Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
pytanie do pana Magusa. Czy Twoj komentarz odnosnie linuksa wiaze sie w jakikolwiek sposob z zadaniami moderatora? . Jak dla mnie to wyglada na prywatna opinie, wiec dlaczego nie zawarles go w odpowiedzi, tylko zedytowales cudzy post zeby go dodac? IMO uzywanie przywilejow moderatora powinno byc uzywane tylko do pilnowania przestrzegania zasad forum, a nie do prywatnych celow (jakim jest np. wyrazanie wlasnej opini na jakis temat).
|
Mój błąd. Ale z drugiej strony mógłbys mnie wtedy oskarzyc o nabijanie postow

.
Cytuj:
A faktem jest, ze obecne zamykanie tematow na wyscigi
|
Bzdura. Teraz jest wiecej moderatorow wiec i "obsługa" forum jest szybsza.
@Jedi - Wyluzuj sie.
Co do zamknietych tematow - nikt z nas ich dla zabawy nie zamyka. Kiedy widze ze temat staje sie expowiskiem dla "nabijaczy" - zamykam. Kiedy odpowiedz zostala udzielona - zamykam. Kiedy widze temat w zlym dziale - przenosze. To sie Jedi tyczy Ciebie, "depo na rook" nie był w zalozeniu tematem o PK na rookgaardzie - dlatego zostal przeniesiony. To ze rozwinela sie tam dyskusja na całkiem inny temat swiadczy tylko o tym ze powinien zostac zamkniety.
Kiedy zamykam/przenosze temat lub kasuje komus posta ZAWSZE podaje sensowny powod. Chcecie bysmy okazali Wam zrozumienie - OK, ale Wy okazcie je nam - praca moda wcale nie jest łatwa.