Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2008, 16:15   #7624
Hemp Gru
Użytkownik Forum

Hemp Gru's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005

Domyślny

W dużym skrócie : D

Od roku 2005 co pamiętam:

Wojna między PPG (Power Puff Girls) a Pirates

Raczej mało ciekawa wojna po kilku battle podpisano pokój (poprawcie mnie jeśli źle mówie)

Wojna między gildią Zorros a RoM'em (Riders of Morag).

Gildie Zorros tworzyli w większości Polacy, RoM zaś Szwedzi. Przyczyną było PA robione ze strony Szwedów na Polakach, wojna wygrana przez RoM.

Wojna pomiędzy Murders Inc a RoM'em

Po przegranej wojnie gracze z Zorros stworzyli gildie Murders Inc gdzie połączyli siły z gildią "Wawa" i przeszli z otwartej walki do sneak'ów gdzie odnosili sporo sukcesów.

Następnie część polskich graczy z RoM'u przeszło na stronę Murders Inc tworząc FAG (Fighting Alliance Group)

FAG (Polacy/Pirates/Suave) vs RoM/Inmates

Osobiście moja ulubiona wojna, porównując z dzisiejszą wojną praktycznie brak cheatów, duużo zwrotów akcji, walka Fast'mola z Liamem. Po długiej wojnie wygrana FAG'u.

Po wygranej wojnie cześć Fag'u zaatakowała Vesz'a który razem z Piratami i Suave przeszedł na drugą stronę.

FAG vs RoM/Inmates/Pirates/Suave

Całkowita klęska Fag'u, wygrali chyba tylko pierwszą openke wszystkie następne przegrali często do 0. (Faktyczny rozpad Fag'u)

Po wygranej wojnie rozpad Rom'u, resztki Fag'u + nowi gracze dołączają do Inmatsów, likwidacja Piratow, Suave zmienia nazwę na Clown Controls.

Inmates vs Nosebleed Section/CC

Rekord fragów w wojnach ? Około 700 do 500 dla NS/CC, mimo tego wojna wygrana przez Inmates głównie za sprawą dołączenia neutralnej do tej pory gildii La Onda.

Po wygranej wojnie polacy zostają wyrzuceni z Inmates, postanawiają zostać neutral w wojnie, NS/CC wyczuwając szansę wracają na serwer. Po jednym battle (wygranej przez NS/CC) podpisany zostaje pokój + polacy zostają hunted przez obie strony konfliktu.

Kolejna kłótnia i wybuch dokładnie tej samej wojny w praktycznie tym samym składzie (polacy znowu walczą po stronie Inmates, dołączają do Aftermath)

Inmates/Aftermath vs NS/CC cz.2

Wojna która toczy się do dzisiaj.

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2169346

Na pewno coś poprzekręcałem więc mnie poprawcie, pominąłem też takie gildie jak DM (Dangerous Mind), Stary Aftermath bo nie pamiętam w których wojnach występowały te gildie.

Ostatnio edytowany przez Hemp Gru - 09-07-2008 o 12:28.
Hemp Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem