Heh, a większość z tych dziewczyn to ludzie typu "Hmmmm... Ciekawe jak to jest, tej chodź, zobaczymy", a odmówisz takiej?
Nie, nie mówię teraz mająć 2X lat, tylko w wieku czternastu lat, odmówił byś? Przecież w tym wieku faceci mają ten szaleńczy wiek, kiedy to myślą tylko tych XXX'ach. Szczęście nie wszyscy. Dobra odbiegłem od tematu, więc odmówiłbyś? Sam jesteś ciekaw jak to jest, a jak ona ciekawa, Heh droga wolna.
Poza tym wchodzą jeszcze starsi "koledzy" po szesnaście-dwadzieścia lat, którzy tylko czekają na ten właśnie moment.
Co ja o tym sądzę? "Róbta co chceta", póki mnie to nie dotyczy, możecie się z mostu rzucać.
@down
Huh, moja 'koleżanka' jest z domu gdzie nie ma żadnych nawyków, a mimo to ma 'koleguf', 'fajki', "herbatka", oraz 'cukier puder'. I co, wina rodziców? Sami nie wiedzą co curusia robi.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
|
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 09-07-2008 o 00:48.
|