Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 00:55   #3072
rob44l
Użytkownik Forum

rob44l's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn

Stan: Na Emeryturze
Świat: Empera
Domyślny

omg. powiem wam ze to sie robi prawie jak ten serial na tvp1 co nigdy nie wiem jak sie nazywa a jest tam 5000 odcinkow żal z odcinka na odcinek. wszyscy sapia skacza sobie do gardziełek i na kija wam to xD internetowa napinka-rozkminka-cyferkówna summer jest znajdzcie sobie loff i chill. wrzucicie na lus to potem sobie popykac na luzie można XD i nie sapcie ze sie zrokowalem i nie wiem ocb bo znowu gram i wielkie thx dla Legendów z Ab xD sie żeśmy zabawili dzisiaj aż za syto ale ciul xD szkoda tylko ze ssów z tego pekingu nie ma ale ciul again. a tak wogole jak ktos sie bedzie rzucał do millki jeszcze to ja poprosze zeby wsiadł w bane wpadl do stolicy parowozów Wolsztyna wleciał na moje osiedle to ja sobie z nim porozmawiam o0 a że służba zdrowie jest "bezpłatna" w polsce powrót do domu bedzie friko xD wiec lajcior a tak wogole to do starych wyjadaczy z empery. Kaer Morhen wrócło satry sklaad mile widziany ^^ XD

no i ss jakby ktoś nie wierzył

aha i uwazajcie na Łukaszka bo on ma bazio dużo knypów w domu
i aha 2 jakby sie ktos czepiOł mnie to nie mam 12 lat i na imie stefan tylko troche wiecej o.O
rob44l jest offline   Odpowiedz z Cytatem