Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 01:35   #11
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Skoro obie strony tego chcą to niech to robią
Mądrość to nie jest robienie niczego poza pracą i nauką,
to jest bycie robotnikiem społecznym jak jakas durna mrówka w mrowisku pionek taki.

z takich mądrych ułożonych dzieci, które tylko uczą się, uczą, mówią dzień dobry, a po szkole mają zajęcia pozalekcyjne nie wyrastają normalni ludzie tylko roboty które robią karierę a w wieku 50 lat odkrywają że zmarnowali zycie na cos bezwartosciowego.
Ludzie są po to by popełniać błędy i je naprawiać, A ci co sa sterowani przez rodzicow na takie idealne dzieci marzen rodzicow konczące najlepsze studia i hoj wie co jeszcze... są jak postacie wybotowane według poradnika porównane z graczami ktorzy grają bez spoilerów. Level maly ale ile emocji...

A co sie dzieje ze społeczeństwem? To nie komunizm żebys się martwił o społeczeństwo. Chciałeś kapitalizmu więc martw sie o siebie. Zgodnie z tą ideą, zapraszam do ściągnięcia mojego keylogera bo w chwili obecnej to moje jedyne źródło utrzymania. Dziekuje za uwage.

dodam jeszcze bo odbiegłem do tematu:
moze spoleczenstwo kiedys zaakceptuje ze dziewczyny maja wieksze libido niz faceci, tylko społeczenstwo zwyzywalo by je od dziwek gdyby się pieprzyły tyle ile by chciały i dlatego muszą działać przeciw sobie i odmawiać. Te dziewczyny to nie platoniczne anioły tylko ludzie z krwi i kości, dodaj sobie do tego że zaczyna dojrzewac wczesniej niz chlopak, a potrzeba seksualna leży w piramidzie potrzeb zaraz po jedzeniu, piciu, spaniu i bezpieczeństwie.

Z młodzieżą nie dzieje się nic złego, po prostu nie widzicie swoich starych w wieku 17 lat i nie macie porównania. Ale moze wasz stary wygada sie co za młodu robił kiedys... Czego tyle z nich pali papierosy, wiekszosc doroslych pali chyba ze rzucili... A co ewenementow typu wyrostki zabili za 20 złotych albo dzieciak pobil matke krzeslem... dzialo sie to i 30 lat temu tylko w nieco innej postaci bo nie bylo komputerow, no i teraz znacznie wiecej ludzi żyje więc i prawdopodobienstwo na takie cos wieksze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Huh, do ślubu mi trochę brakuje (Pod avatarem), ale ja zawsze byłem inny, nie idę na wygląd, charakter, to jest to co czyni człowieka kimś, nie wygląd. Bo co to za problem, idziesz sobie na operacje plastyczną, tankowiec makijażu, i wychodzi taka ąę na ulicę, który myśli że jest ładna, a wygląda jak lalka, która ustami ledwo rusza.
Wolę "stracha na wróble", ale która mnie rozumie niż jakąś "Cud boginie" która potrafi powiedzieć "Masz fajki?".
@edit
A cos takiego to mnie rozwala nie wiem jak mozesz mowic ze wyglad nie ma znaczenia wyglad ma podstawowe znaczenie gdy wyrabiamy sobie zdanie o kims zobacz jak traktuja nauczyciele chociazby pieknych a jak "pieknych" zawsze są faworyzowani to tez jest udowodnione. Nie wiem jak mozna woleć zakompleksioną brzydką dziewczyne która jedyne co potrafi zrobic na swoją obrone to obrzucac wszystkie ladne dziewczyny epitetem "dziwka". Chlopakom w twoim wieku pod wplywem tego co slysza od swoich matek sie wydaje ze jak bedą tymi co "wyglad nie ma znaczenia" to bedą jacys niewiadomo jak inni i wszystkie dziewczyny sie na nich rzuca, zonk jest w tym ze 90% wpadlo na ten sam pomysl. A ta dziesiatka pozostala ktorzy zachowali trzezwosc oceny to sa ludzie ktorym bedziesz zazdroscic urody ich dziewczyn za kilka lat. Dałem się zlapac na wszystko niestety. Na nauke do bólu, na grzecznosc, na to ze wyglad sie nie liczy. Przykro ze nie jestem jedyny.

Ostatnio edytowany przez Decade - 09-07-2008 o 02:08.
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem