Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
moze spoleczenstwo kiedys zaakceptuje ze dziewczyny maja wieksze libido niz faceci, tylko społeczenstwo zwyzywalo by je od dziwek gdyby się pieprzyły tyle ile by chciały i dlatego muszą działać przeciw sobie i odmawiać. Te dziewczyny to nie platoniczne anioły tylko ludzie z krwi i kości, dodaj sobie do tego że zaczyna dojrzewac wczesniej niz chlopak, a potrzeba seksualna leży w piramidzie potrzeb zaraz po jedzeniu, piciu, spaniu i bezpieczeństwie.
|
Seks w naszej wierze jest zabroniony przed ślubem, a jak ja miałbym potrzebe zapierdolić nauczyciela bo mnie w*****ł i postawił 1 to też by było ok? No i powodzenia w przyszłości, z piękną wyruchaną na wszystkie fronty żonką, a i nie zapomnij uśmiechnąć się kiedy kumpel będzie opowiadał co i kto z nią robił.
/Down : mnie też pierdoli taka "wiara", w sumie nie pamiętam kiedy byłem w kościele ale bierzmowanie przechodzi sie głównie dla rodziców i możliwości brania ślubu kościelnego, a wiare jako przykład podałem dlatego że większość naszych "kurewek" jest wierząca, ba nawet chodzą do kościółka co niedziele.
Tak w ogóle, to może zacznijmy sharować laski będzie zajebiście.