Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 01:53   #12
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
moze spoleczenstwo kiedys zaakceptuje ze dziewczyny maja wieksze libido niz faceci, tylko społeczenstwo zwyzywalo by je od dziwek gdyby się pieprzyły tyle ile by chciały i dlatego muszą działać przeciw sobie i odmawiać. Te dziewczyny to nie platoniczne anioły tylko ludzie z krwi i kości, dodaj sobie do tego że zaczyna dojrzewac wczesniej niz chlopak, a potrzeba seksualna leży w piramidzie potrzeb zaraz po jedzeniu, piciu, spaniu i bezpieczeństwie.

Seks w naszej wierze jest zabroniony przed ślubem, a jak ja miałbym potrzebe zapierdolić nauczyciela bo mnie w*****ł i postawił 1 to też by było ok? No i powodzenia w przyszłości, z piękną wyruchaną na wszystkie fronty żonką, a i nie zapomnij uśmiechnąć się kiedy kumpel będzie opowiadał co i kto z nią robił.

/Down : mnie też pierdoli taka "wiara", w sumie nie pamiętam kiedy byłem w kościele ale bierzmowanie przechodzi sie głównie dla rodziców i możliwości brania ślubu kościelnego, a wiare jako przykład podałem dlatego że większość naszych "kurewek" jest wierząca, ba nawet chodzą do kościółka co niedziele.

Tak w ogóle, to może zacznijmy sharować laski będzie zajebiście.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 09-07-2008 o 02:09.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem