Ja zaczalem grac w Tibie z 5 lat temu gdy jeszcze nie bylo takich udogodniej jak teraz. Zaczalem i przestalem. Gralem dla przyjemnosci potem dwa razy wracalem i powiem wam jedno. Gra zostala stworzona dla przyjemnosci a przez takich maruderow jak wy sie zmienia bo:
1)ciagle sie nudzi wam jedno
2)Ci co placa to wymagaja wiecej i wiecej
i nigdy w stanie czlowiek nie jest wam dogodzic, narzekacie na grafike? ja pamietam kiedy zwykly bug byl wielkosci beara(mowa o wygladzie) i mial smieszne kolory

ale wtedy tez sie fajnie gralo. A co do rozmow z NPC i trybem trade jestem za bo 99% osob nie dochodzilo do tego tak jak pisze ze jacy to oni nie sa w sprzedawaniu i kupowaniu itemow tylko wlezli tutaj na strone i patrzyli gdzie, u kogo i za ile? Wiec po co macie sie trudzic wlaczaniem przegladarki skoro zapytacie NPC i widzicie wszystko.
Co do nowych monsterow to fajnie ze ktos je wymysla bo przez to bedzie ciekawiej. Ja juz spotkalem jednego o ktorym nie bylo(albo poprostu nie zauwazylem go wczesniej) mowy a mianowicie SKELETON WARRIOR. Ulepszona wersja skeleta ktory ma 65hp i dostaniemy z niego 45exp. Ja z niego dostalem tak max 9gp 2mushrooms brown mushroom sword i mace. Moze i one na rocku beda teraz?
Ogolnie rzecz biorac nigdy nie dogodzi sie wszystkim wiec cieszcie sie ze jest jakis update niz mialo by nic nie byc bo wkoncu trzeba sie rozwijac a najlepiej sie uczyc na bledach

pozdrawiam