Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 07:40   #2670
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Verkal Pokaż post
@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl

I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^
Ja już nie wiem... Te forum dzieli się na 3 grupy: dzieci uważające, że płacą tylko głupi (Tibia - Pacc), ludzie (z pełnym szacunkiem do WAS), którzy uważają, że tylko głupi NIE płacą (WoW - glob) i osoby neutralne.

Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego.

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?
CytrynowySorbet jest offline