Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
A cos takiego to mnie rozwala nie wiem jak mozesz mowic ze wyglad nie ma znaczenia wyglad ma podstawowe znaczenie gdy wyrabiamy sobie zdanie o kims zobacz jak traktuja nauczyciele chociazby pieknych a jak "pieknych" zawsze są faworyzowani to tez jest udowodnione. Nie wiem jak mozna woleć zakompleksioną brzydką dziewczyne która jedyne co potrafi zrobic na swoją obrone to obrzucac wszystkie ladne dziewczyny epitetem "dziwka". Chlopakom w twoim wieku pod wplywem tego co slysza od swoich matek sie wydaje ze jak bedą tymi co "wyglad nie ma znaczenia" to bedą jacys niewiadomo jak inni i wszystkie dziewczyny sie na nich rzuca, zonk jest w tym ze 90% wpadlo na ten sam pomysl. A ta dziesiatka pozostala ktorzy zachowali trzezwosc oceny to sa ludzie ktorym bedziesz zazdroscic urody ich dziewczyn za kilka lat. Dałem się zlapac na wszystko niestety. Na nauke do bólu, na grzecznosc, na to ze wyglad sie nie liczy. Przykro ze nie jestem jedyny.
|
Huh, widać wtedy nauczyciel jest nie fair, poza tym przeczytaj dokładniej post który zacytowałeś, pewnie doczytałeś tylko do połowy.