Oryginalnie napisane przez Nyksus
1@Escoo
Co do posta poprzedającego moją wypowiedź. Mówisz, że Ci go żal...a tak naprawdę ty wychodzisz na jełopa. Jeśli ktoś gra jak gra, nie musi wbijać 119RP w 2 miesiące jak Ty. To minimum ~4h dziennie przy komputerze i nie mów, że nie, bo już to przerabiałem. Nie powinieneś osądzać ludzi po levelu, chociaż jak Tibia to twój przewodnik życiowy to czemu nie? Każdy noł lajfer, jak ty, jest idiotą a twoja wypowiedź właśnie to potwierdziła.
2@Escoo
"Przypominam że jest to mój pierwszy poradnik więc prosze o wyrozumiałość"
-to, że jest to twój pierwszy poradnik nie upoważnia Cię do pisania takich tekstów. Każdy jest tak samo oceniany, a to, co "stworzyłeś" nie jest niczym wielkim.
-paladynem jest się od 8lvl a nie od 1lvl więc twoja nazwa i nagłówek tematu mija się z celem
-Necro pod BB island 50k? No to ciekawe jak Ty expisz...z kamieniami?
-zmień napisy na screenach, są dziadowsko opracowane...
-80 dista na 8lvl? A kiedy ostatnim razem spotkałeś się ze znajomymi? No chyba, że leciałeś na bocie to nie mam uprzedzeń...
-jak nie chcesz pisać o RL to nie zaczynaj tego tematu, a nie walisz na sam początek "nie będę się rozpisywać o rl". Prawdopodobnie większość osób ma w dupie to, co robisz, albo czego nie robisz w tym swoim RL.
-naucz się używać "[b]" bo na początku chyba Ci nie wyszło?
-ogółem rzecz biorąc, poradnik nie jest najlepszy o ile wogóle można to tak nazwać, zważywszy na to, że już podobne były. Nie mam pojęcia po co pisać nowe, jak starczają starsze. Przedstawiam dwie swoje opinie :
albo...
-znajomy dał/sprzedał ci postać na 115lvl, wylevelowałeś go do 119lvlu i myśłisz, że jesteś kozak i napiszę poradnik
albo...
-byłeś upity kiedy to pisałeś, bo jest to ... żenada, lekko mówiąc!
Ocena:
3/10
Za parę expowisk oraz rację przy dobieraniu eq
|