Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robson_VooDoo
Nie nie możemy.
|
Szkoda, próbowałem...
Cytuj:
Czy w którejkolwiek mej wypowiedzi popełniłem błąd ortograficzny?
|
Czy naprawdę nie wiesz, co to znaczy ironia?
Cytuj:
Czy w którejkolwiek mej wypowiedzi zniżyłem sie do poziomu ameby? (Czyli trochę więcej niż niektórzy uczestnicy tej mądrej dyskusji?)
|
Jeśli dalej będziesz się psioczył o ten swój plagiat, to rzeczywiście się zniżysz. Od czasu twojego wtargnięcia do tego tematu, ta dyskusja zrobiła się naprawdę "mądra".
Cytuj:
Czy naprawdę o Cytrynowy Sorbecie (Boże ratuj...)
|
O co chodzi? Nie podoba ci się mój nick? Jakoś nikt inny się nie uskarża. Poza tym, na tym forum jest o wiele więcej gorszych nicków, np. twój.
Cytuj:
Uważasz że jestem aż tak mało inteligenty
|
Wcale tak nie uważam i nigdzie tego (póki co) nie napisałem.
Cytuj:
że pozwolę sobie na to by jakiś 11-latek
|
Nie wiem, skąd ci przyszło do głowy, że mam 11 lat. Zazdrościsz, bo ty jeszcze nie osiągnąłeś tego wieku?
Cytuj:
PRÓBOWAŁ pokazać że jest fajniejszy/mądrzejszy?
No way. 
|
Wcale nie muszę próbować, bo już to dawno osiągnąłem. Nie znam cię, nie wiem jaki jesteś i nie mam zamiaru ciebie oceniać na podstawie tego, co piszesz, bo "w sieci każdy może".
Cytuj:
@plagiat
Jak na razie żadnej z moderatorów/władz tego forum nie odp. na moje PW...
|
Wątpię, czy kiedykolwiek moderatorzy odpowiedzą na PW kogoś z konkurencyjnej strony, awanturującego się o... dość błahą rzecz.
Cytuj:
Widać że to forum ciągle się uczy na błędach.
|
To chyba dobrze, jeśli się uczy na błędach? Wasze, niestety, takich umiejętności jeszcze nie nabyło.
Cytuj:
(Kiedyś byli tu nawet inteligentni ludzie, ale widać władze uznały to za błąd, może i lepiej.
Jeszcze któryś z Modów poczułby się głupszy niż niektórzy dawni użytkownicy.
|
Nie bardzo rozumiem to zdanie (zdania?). A wasze forum, to może przybytek inteligencji?
Cytuj:
A fee!
|
Be gone, pest!
Cytuj:
Jak dobrze że opuściłem tą wylęgarnie trolli jakieś 4/5lat temu... Jak dobrze.
|
Skoro tak, to nie rozumiem czemu się tu wypowiadasz. Wracaj do swojej wylęgarni naabków, widocznie tam jesteś w swoim żywiole.
Cytuj:
@Xena~
Zastanawiam się czy nie zgłosić tej sprawy do działy Abuse twojej sieci...
W końcu mam blisko tam, a widok panów pukających do twych drzwi musiałby być naprawdę zjawiskowy... 
|
Hehe, chciałbym to zobaczyć, możesz nawet oskarżyć mnie ^^ A zjawiskowy widok, to by był jakby ci odpowiedzieli, żebyś wracał do piaskownicy.
Jako, iż uznaję zasadę "oko za oko", proszę, zjedź mnie teraz, jako ja cię zjechałem.