Witam gram w Tibie jakieś 4-5 lat.. kiedyś wiedziałem o niej wszystko. Zrobiłem sobie przerwe rok-dwa. i słabo obeznany jestem, wszystko poszło na przód dlatego mam pytanie..
1.
Jaki świat wybrać?
- Zrobiłem w tydzień.. 30 lvl knighta 63/63 w axe..
jednak na faccu są problemu typu, dużo PK TEAM's, na cyclopach kolo dwarven bridge padalem czesto od jakichs.. 60 lvl+
- Zrobiłem 15 pallka z 50 dista.. w 1 dzien..
ide sobie kolo ab.. podbiega 64 ms.. i wali we mnie UE
Więc jest sens ogólnie granie na serwerach pvp jeszcze?
Na serwerach non-pvp gra około średnio cały czas 700-900 osób z czego połowa to lvl'e od 1 do 40 .. teorytycznie do ogarniecia.. bo w miesiac przy
spokojonej grze bez sharowania bootowania jestem w stanie zrobic kazda postacia 50+ .. Zastanawiałem się też nad światem premmia.. ze względu na mała liczbę grających
2.
Jaka profesja?
-
Knight.. fajna zabawa na początku .. ale taka prawda powyżej 80 lvl nie ma co nim robić .. ile można bic zolwie itd.. a potem i tak trzeba chodzic w teamie 2 osobowym zeby ogarnac jakis fajny exp ( zeby nie bylo waste, poniewaz system leczenie jest do dupy )
-
Paladin.. Spoko profesja nawet.. ze wzgledu na to ze dodali atrakcje ( nie podoszenie spearow ) naprawde spoko pomysl.. No i przy 80 lvl throwing stars.. po 400 hity wchodza
-
Sorc/Druid Chyba najszybszy exp.. ale na niego trzeba miec kase wg. mnie żeby fajnie expic.. i to albo na 0 albo na waste.. potem dopiero sie nim zarabia.. O ile ogólnie sie zarobi bo teraz ciezko zlootowac cos.. jak cip soft zmienil ustawienia loota.
Dlatego
prosze was tych którzy grają długo i znaja sie.. O pomoc..
Jaki świat i profesja