Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2008, 16:20   #1
projekt89
Użytkownik Forum

projekt89's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Szczecin

Imię: Spethr
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Domyślny Sytuacja na serwerach, wybór świata i chara.

Witam gram w Tibie jakieś 4-5 lat.. kiedyś wiedziałem o niej wszystko. Zrobiłem sobie przerwe rok-dwa. i słabo obeznany jestem, wszystko poszło na przód dlatego mam pytanie..

1. Jaki świat wybrać?

- Zrobiłem w tydzień.. 30 lvl knighta 63/63 w axe..

jednak na faccu są problemu typu, dużo PK TEAM's, na cyclopach kolo dwarven bridge padalem czesto od jakichs.. 60 lvl+

- Zrobiłem 15 pallka z 50 dista.. w 1 dzien..

ide sobie kolo ab.. podbiega 64 ms.. i wali we mnie UE

Więc jest sens ogólnie granie na serwerach pvp jeszcze?

Na serwerach non-pvp gra około średnio cały czas 700-900 osób z czego połowa to lvl'e od 1 do 40 .. teorytycznie do ogarniecia.. bo w miesiac przy spokojonej grze bez sharowania bootowania jestem w stanie zrobic kazda postacia 50+ .. Zastanawiałem się też nad światem premmia.. ze względu na mała liczbę grających

2. Jaka profesja?

- Knight.. fajna zabawa na początku .. ale taka prawda powyżej 80 lvl nie ma co nim robić .. ile można bic zolwie itd.. a potem i tak trzeba chodzic w teamie 2 osobowym zeby ogarnac jakis fajny exp ( zeby nie bylo waste, poniewaz system leczenie jest do dupy )

- Paladin.. Spoko profesja nawet.. ze wzgledu na to ze dodali atrakcje ( nie podoszenie spearow ) naprawde spoko pomysl.. No i przy 80 lvl throwing stars.. po 400 hity wchodza

- Sorc/Druid Chyba najszybszy exp.. ale na niego trzeba miec kase wg. mnie żeby fajnie expic.. i to albo na 0 albo na waste.. potem dopiero sie nim zarabia.. O ile ogólnie sie zarobi bo teraz ciezko zlootowac cos.. jak cip soft zmienil ustawienia loota.

Dlatego prosze was tych którzy grają długo i znaja sie.. O pomoc..Jaki świat i profesja

Ostatnio edytowany przez projekt89 - 09-07-2008 o 16:21.
projekt89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.