Gothic 2+Noc Kruka-Rozpracuj Gildię Złodziei W Khorinis-Pomoc!
Otóż przechodzę sobie Gothic 2+Noc Kruka i mam taki problem.
Odebrałem zadanie od Lorda Andre o Rozpracowaniu Gildii Złodziei ukrywającej się gdzieś na terenie Khorinis.Popytałem się każdego kto może o tym coś widzieć(tylko w Khorinis),wpakowałem za kratki wszystkich trzech "tajniaków"Halvora,Nagura i Rengaru.Poszedłem do Karczmy stłukłem Moe na kwaśne jabłko bo mnie nie chciał wpuścić i dowiedziałem się od Właściciela że Atilla czeka na mnie za sklepem rybnym Halvora.No to kupiłem kilka zwojów z zaklęciami rozwaliłem go z dachu zabrałem klucz z jego zwłok i pobiegłem do kanałów.Tam poszedłem się spotkać z tą całą Cassią.Mówię jej że nie chcę do nich dołączyć i żeby spróbowała mnie zabić ok uciekam jej ona się wraca do swojej kanciapy I TU ZACZYNA SIĘ MÓJ PROBLEM!
Otóż mówię Lordowi Andre że gildia ma swoją siedzibę w kanałach ale za Chiny ludowe nie mogę mu powiedzieć nic jak pyta się "Znalazłeś Przestępców?"
Jedyne co mu mogę odpowiedzieć to "Jeszcze nad tym pracuję."
Ktoś wie jak zakapować Cassię u Lorda Andre?
Pytam bo chcę zostać strażnikiem lecz chcę przejść wszystkie misje by zebrać więcej doświadczenia.
Level:50
Magic Level:6
Best Solo:Giant Spider/Dragon Lord
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nawigator
wy to macie Gówno nie fart jak poszedlem do kibla z rana to znalazlem Shit set warty pociagniecia spluczki
hahahah
|
to jest mój idol HAHAHA!
|